Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Конференція, яка вже стала традиційною і для Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, і для науковців та практиків у сфері соціальної роботи з різних куточків країни, і для зарубіжних партнерів, цього разу проходила у Всесвітній день науки. Це робило ще більш вагомішим цей захід, який зібрав більше сотні учасників із 20 наукових установ та закладів вищої освіти, 13 партнерських закладів і установ соціальної сфери, громадських об'єднань. У конференції взяли участь п’ятнадцять докторів наук, дванадцять завідувачів кафедр, наукових лабораторій та відділів, директори соціальних закладів і установ, що засвідчує високий рівень обговорення актуальних наукових питань.

 

До того ж господарі конференції – кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя – приурочила її до свого 20-річчя!!! Тому під час відкриття конференції лунало багато вітальних слів від партнерів; була запрошена перша завідуюча кафедрою – заслужений працівник НДУ ім. М. Гоголя, доц. Суховєєва Наталія Миколаївна; демонструвався патріотичний кліп.

У виступах були розглянуті актуальні проблеми партнерства державних закладів, установ, громадських організацій у наданні соціальної підтримки вразливим категоріям населення, у системі інклюзивної освіти; теоретико-методологічні засади соціального партнерства; особливості професійної підготовки фахівців соціальної сфери до партнерської взаємодії; шляхи налагодження взаємодії освітніх закладів різних типів і рівнів.

Кафедра дякує всім своїм партнерам з Києва, Чернігова, Сум, Івано-Франківська, Луцька, Умані, Харкова, Запоріжжя, Хелма, Замостя та інших міст за допомогу у проведенні конференції у такий складний час та за 20-річну співпрацю!!!

 

Прочитано 377 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative