Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

1 грудня в Ніжинському дитячому будинку-інтернаті зібралася численна кількість небайдужих гостей з нагоди відзначення Всесвітнього дня людей з обмеженими фізичними можливостями. Вихованці закладу показали театралізовану музичну виставу «В гостях у Діснея» за участю вихованців. Другою частиною заходу став благодійний аукціон, на якому було представлено 18 робіт, виготовлених підопічними в лікувально-трудовій майстерні.

Даний аукціон було проведено з метою збору коштів на фінансування проекту «Встановлення ліфта пасажирського в Ніжинському дитячому будинку-інтернаті». Кожна робота була справжнім шедевром, який можна було придбати лише в стінах нашого закладу. Автори робіт вклали в них всю свою любов, щирість почуттів та всі свої можливості. Оскільки кожна дитинка хоче зробити посильний особистий вклад в реалізацію даного проекту. Аукціон проводив декан факультету психології та соціальної роботи Олексій Тимошенко. В організаційних моментах проведення заходу допомагали викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи НДУ Бондаренко Г.Г. та студенти-волонтери 2 курсу спеціальності "соціальна робота".

Святкову програму завершили Ірина Шевченко та Олександр Онищенко, подарувавши слухачам свої пісні. Дякую за добру справу!!!

У рамках проекту співпраці з будинком-інтернатом, вихованцями старшої групи (вихователь Невар О. М.) ДНЗ №16 і студентами 2 курсу факультету психології та соціальної роботи, спеціальності "соціальна робота", "соціальна педагогіка" (лабораторні заняття з дисципліни "Основи волонтерської роботи", викладач Бондаренко Г.Г.) було виготовлено творчу колективну роботу на виставку до дня інвалідів.

Прочитано 597 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative