Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

19.05 2021 р. відбулася І Міжнародна студентська наукова конференція «Сучасні проблеми та виклики в освіті дитини», яку організувала кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя спільно з Державною вищою професійною школою у м. Хелм.

У вітальному слові Сенатор Республіки Польща, доктор хабілітований, проф. Державного університету прикладних наук в Хелмі, член Сенату Комісії з науки, освіти та спорту Józef Zając; проректор з розвитку Державної вищої професійної школи в м. Хелм наголосив на тенденціях в освіті та викликах, нових компетентностях та завданнях вихователів дошкільної та вчителів початкової освіти, важливості підготовки фахівців у сфері освіти. Декан факультету психології та соціальної роботи, кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та практичної психології Тимошенко О.А. у своєму виступі привітав учасників зібрання, окреслив мету конференції: обговорення актуальних проблем і шляхів організації ефективного міжнародного співробітництва між Україною та Польщею, забезпечення інноваційного розвитку початкової та дошкільної освіти, згуртування і підтримка українських та закордонних студентів з метою формування професійної освітянської спільноти для обговорення актуальних проблем дослідження, вивчення особливостей підготовки вчителів початкової школи та вихователів в Україні та Польщі; обмін досвідом і науковими розробками; сприяння розвитку педагогічної науки в Україні та за її межами.
У конференції брали участь студенти спеціальності «Початкова освіта» та студенти Державної вищої професійної школи у Хелмі. Викладачі кафедри та студенти спеціальності «Початкова освіта» залишилися під враженнями від емоційної та інтелектуально насиченої зустрічі з польськими студентами та викладачами. Ми сподіваємось на подальшу плідну співпрацю між нашими закладами та країнами.

Прочитано 409 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative