Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

29.05.21 особливий день! Сьогодні відбувся тренінг-рефлексія для викладачів НДУ імені Миколи Гоголя, які впроваджують спецкурс "Діяльнісний підхід у початковій школі" та його ідеї на інших навчальних дисциплінах. Викладачі кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Білоусова Н.В., Гордієнко Т.В ., Філоненко О.С., Бобро А.А. разом з нашою улюбленою супер-тренеркою від The Lego Foundation Оксаною Левандовською подорожували Lego-машиною в зоопарк (наше д/з ), де привіталися з його мешканцями; ознайомилися з результатами дослідження з упровадження спецкурсу "Діяльнісний підхід" серед студентів навчальних закладів; прорефлексували п'ять характеристик діяльнісного підходу; знайшли в авдиторії асоціації до кожної з них: гусеничку, м'ячик, білу ворону, смайлик, телефон))) Ми й не думали, що здатні за 2 хвилини активізуватися, пригадати теорію, знайти асоціацію й придумати пояснення. Ну дуже корисне завдання для прокачки мізків.

Також поклали в свою копілку вправу "Квадратний словник ". Цікава, незвична назва мотивує до виконання завдань Підсумком зустрічі став колаж-кульбабка "Діяльнісний підхід в НДУ імені Миколи Гоголя" від створення якого отримали велике задоволення . Це не лише проєктна діяльність, а й чудова арт-терапія!

А ще ми ментально відчували один одного й деякі завдання могли виконувати без слів , зайвий раз переконавшись в тому, що ми - команда однодумців)

Час пролетів швидко й непомітно!

Раді, що мали змогу поспілкуватися офлайн!

Дякуємо керівниці освітніх проєктів Оксані Ромі й усій команді The Lego Foundation за можливість стати частинкою вашої мега крутої команди; за можливість навчатися, рухатися вперед, за вашу методичну підтримку, за отриманий безцінний досвід й позитив від співпраці!

Дякуємо нашій вже такій рідній тренерці Оксані Левандовській за те, що протягом року була поруч, мотивувала, надихала, підтримувала, підказувала, раділа нашим успіхам .

Прочитано 479 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative