Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

03 травня 2022 року кафедрою дошкільної освіти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя проведене розширене онлайн-засідання за участю керівників і методистів закладів дошкільної освіти  міста, присвячене обговоренню та затвердженню Стратегії співпраці кафедри  зі стейкхолдерами та роботодавцями закладів дошкільної освіти (ЗДО) міста Ніжин, перспективного та календарного планів роботи з реалізації відповідної стратегії співпраці.

Учасники засідання обговорили зміст стратегії і відповідних планів роботи, представлених у доповіді виконуючої обов’язки завідувачки кафедрою, доцента Пихтіної  Н.П.

Учасниками розширеного засідання кафедри дошкільної освіти ухвалено рішення:

  1. Затвердити Стратегію співпраці кафедри дошкільної освіти НДУ імені Миколи Гоголя з ЗДО міста Ніжина.
  2. Затвердити, розроблені відповідно до Стратегії співпраці кафедри  зі стейкхолдерами та роботодавцями закладів дошкільної освіти (ЗДО) міста Ніжин, перспективний і календарний плани спільної діяльності.

Плідно співпрацюємо та отримуємо результати!!!

 

***

11 листопада  2021 року кафедрою дошкільної освіти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя проведене розширене онлайн-засідання за участю керівників і методистів закладів дошкільної освіти  міста, присвячене обговоренню проблеми формування професійних компетентностей майбутніх вихователів та керівників ЗДО, відповідно до оновлених освітніх стандартів вищої школи та співпраці з роботодавцями і стейкхолдерами закладів  дошкільної освіти міста Ніжин.

Про стан співпраці фахової кафедри дошкільної освіти із ЗДО міста як критерій якості професійної підготовки фахівців здошкільної освіти, доповіла виконуюча обов’язки завкафедри, доцент Пихтіна  Н.П.

Щодо необхідності внесення змін до змісту освітніх програм (ОП) першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти з підготовки фахівців у галузі дошкільної освіти згідно з новими стандартами вищої освіти  повідомила гарант освітньої програми першого (бакалаврського) рівня, доцент Аніщук А.М.

Учасники засідання обговорили представлену у доповідях науковців інформацію. З цікавими пропозиціями щодо можливостей співпраці в означених аспектах виступили директорка міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради Чернігівської області Кривенко І.О., спеціалістка І категорії, Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області Поливко О. В., директор ЗДО №1 Калитка Н. В.

Учасниками розширеного засідання кафедри дошкільної освіти ухвалено рішення:

  1. Створити робочу групу з числа викладачів кафедри та роботодавців (стейкхолдерів) для розробки Стратегії співпраці кафедри дошкільної освіти НДУ імені Миколи Гоголя з закладами дошкільної освіти (ЗДО) міста;
  2. Розробити Стратегію співпраці кафедри дошкільної освіти НДУ імені Миколи Гоголя з ЗДО міста (на три роки);
  3. Відповідно до Стратегії, розробити перспективний і календарний плани співпраці кафедри дошкільної освіти НДУ імені Миколи Гоголя з ЗДО міста

Очікуємо цікавої і плідної співпраці та результатів у спільній діяльності!

 

Переглянути Стратегію співпраці

Переглянути Перспективний план роботи

 

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative