Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Освітній соціальний проект кафедри загальної та практичної психології НДУ ім. М.Гоголя «Школа майбутнього психолога» розпочав новий навчальний рік. 25 листопада 2017 року на вступне заняття до НДУ завітали старшокласники, які прагнуть здобути нові знання, пізнати себе, саморозвиватися.

З вітальним словом до майбутніх психологів звернувся завідувач кафедри загальної та практичної психології, доктор психологічних наук, професор М.В.Папуча, який відзначив зростаючу актуальність і популярність професії психолога та необхідність постійного саморозвитку особистості в сучасному світі. Студентка третього курсу спеціальності «Психологія» Романенко Аліна познайомила школярів з презентацією «Психолог – професія майбутнього», у якій було детально описано всі сфери та види діяльності психолога. Презентація викликала жваву дискусію та цікаві запитання.

Змістовна частина роботи складалася з інтерактивних занять у тренінговій формі, де учасники презентували себе, виконували вправи для саморозкриття, отримали цікаві знання про внутрішній світ, темперамент особистості й багато іншого.

До заходу також долучилися психологи з Ніжинського притулку для дітей, випускниці факультету психології та соціальної роботи Євгенія Хилько та Лілія Паскевич, які разом зі своїми вихованцями взяли участь у роботі «Школи».

Дякуємо учасникам та організаторам і нагадуємо, що заняття будуть систематичними – 2 рази на місяць. Навчання безкоштовне.

Наступні заняття відбудуться 9 та 23 грудня 2017 р. об 11 годині за адресою:м.Ніжин, вул.Графська, 2. НДУ ім.М.Гоголя, Новий корпус. Для реєстрації заповніть анкету: https://docs.google.com/forms/d/142bSAxK3rMff4Zb-vR1AiHhQjsrcBcqsHt2-6Uk2lUA/edit

Група ще відкрита, тому запрошуємо тих, хто не наважилися чи не змогли прийти в перший раз – активних, позитивних, зацікавлених, усіх, хто хоче пізнати себе! 

Телефон для довідок (067)753-96-46.

Чекаємо на вас, майбутні психологи! 

Прочитано 1113 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative