Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

З 13 по 29 жовтня 2020 зусиллями кафедрисоціальної педагогіки і соціальної роботи та за підтримки Ніжинського молодіжного центру було реалізовано «Програму соціального просвітництва»в межах проєкту #КУРС100 Міжнародного освітнього центру Safety Park! Програма містила актуальні теми, у яких піднімалися різні питання і проблеми організації безпечного і здорового життя, соціально-правового захисту тощо.

Відкривала програму з темою «Світловідбивачі»Ольга Дробишева – громадська діячка, засновниця соціальних проєктів Safety Park та Traffic Challenge, керівниця благодійного фонду «Демократичний розвиток», авторка серії книжок «1000 і 1 поворот» та унікального тренінгу з безпеки дорожнього руху для дорослих «Відповідальні батьки». Ольга є співавторкою книги про екологічну безпеку «Світові сміттєві королі», організаторкою й засновницею проєкту «Чисті перлини України» та організаторкою проєкту «Зробимо Україну чистою!».

Тему «Медіаграмотність» висвітлювала Ганна Бондаренко – асистент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, керівник волонтерської групи «Час для нас», громадська діячка, голова громадської організації «Час для нас». Лекцію на тему «Профілактика онкології» провівначальник відділення онкології Ніжинської міської лікарні Дмитро Хуторний. З темою «Здоров’я жіночих грудей, все що треба знати про ризики для здоров’я молочної залози, міфи і правда про груди» виступив пластичний хірург Павло Денищук. Лекцію на тему «Донорство» проводили завідувачка відділення переливання крові Тетяна Юрченко та Ганна Бондаренко. Спікерами лекції «Юридична грамотність у повсякденному житті» були Дмитро Науменко, юрист громадської приймальні ГО "МАРТ", Української Гельсінської спілки з прав людини та приватний нотаріус Ніжинського міського нотаріального округу Чернігівської області Світлана Костриця. Лекцію на тему «Правові питання захисту дітей з інвалідністю. Інклюзія». провели Ганна Бондаренко та Ірина Даценко – голова ГО «Сила матері», асистент вчителя Носівської ЗОШ № 1, мама двох дітей з інвалідністю.

Дякуємо оргкомітету Програми соціального просвітництва - Ганні Бондаренко, Олегу Лісовцю, Анжелі Тимченко, Олександру Сватенкову, Роману Гомоляко за успішно проведені онлайн-заходи!

Всього у різних заходах програми взяли участь 310 осіб.  Хочемо привітати всіх учасників із успішним завершенням програми! До зустрічі в нових проєктах!!!

Олег Лісовець, Ганна Бондаренко

Прочитано 390 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative