Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Поспішай творити добро 
Малим зернятком в цілому світі
Може й зернятко тільки одне
На весні проростуть з нього квіти
І розквітне тоді білий світ
І заграють веселки з надії
Може стане він краще тоді
І розквітнуть усі твої мрії
Поспішай творити добро 
Поспіши, не губи ні хвилини
Так потрібне в світі воно
А інакше весь світ наш загине....
Сьогодні в стінах Ніжинського університету ім. Миколи Гоголя відбулася зустріч присвячена волонтерам міста Ніжина, які неодноразово організовували, проводили та брати участь у заходах, акціях соціального спрямування, втілювали в життя новітні проекти для розвитку соціально незахищених категорій населення Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади, у рамках заходу «Сила духу = чисте серце» За ініціативи Відділу сім`ї та молоді Ніжинської міської радИ. З вітальним словом виступили Заступник міського голови І. В. Алєксєєнко, декан факультету психології та соціальної роботи О. А. Тимошенко! Отримали Подяки міського голови активісти волонтерської групи «Час для нас», яка діє при кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи факультету психології та соціальної роботи студенти Ольга Опанасенко, Наталія Руденко, Піщулін Дмитро, Влада Мамич, Викладачі факультету іноземних мов Тезікова Світлана, Литвиненко Тетяна Миколаівна за допомогу у проекті «Англійська для дорослих» у Ніжинському територіальному центрі, волонтери ГО « Червоного хреста». 
Наша волонтерська група долучилася до проведення Всеукраїнської акції «Серце до серця». Цього 2019 року збір коштів відбувався під гаслом «Дитяче серденько, живи!». В Акції взяли участь всі факультети НДУ, які, почувши про Акцію та мету збору коштів, не залишилися байдужими до дитячих проблем. Всього волонтерами групи «Час для нас» та студентською радою на кожному факультеті Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя було зібрано коштів у сумі 1214 гривень, які були перераховані на спеціальний рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Також долучилися Заклади середньої освіти #2 та #7 з медичним коледжем до збору коштів! 
Ми щиро вдячні усім небайдужим студентам, громаді міста Ніжин за підтримку акції! 
Дякуємо за подароване свято Ірині Шевченко, Танцювальному колективу «Ефект» на чолі з Ольгою Московською, студентам Євгену Павленко, Антону Катренко та їх керівнику Анатолію Раструбі з Ніжинського коледжу культури та мистецтв, ведучій Олесі Шейко! 
Бажаємо всім, щоб Ваша доброта поверталася до вас!!!

Прочитано 653 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative