Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Волонтерська група «Час для нас» створена при кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи з 2016 року. Робота групи спрямована на об’єднання добровольців-волонтерів серед студентської молоді Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя та всіх бажаючих задля добрих безкорисних справ для громади міста Ніжин та Чернігівської області. Ми співпрацюємо з усіма соціальними закладами міста: Міським центром соціальних служб для дітей сім’ї та молоді, Ніжинським районним центром соціальних служб для дітей сім’ї та молоді, Територіальним центром соціального обслуговування, Ніжинським будинком-інтернат, Центром соціально-психологічної реабілітації, Соціальним гуртожиток м. Ніжин, Відділом у справах сім’ї та молоді Ніжинської міської ради, Відділом у справах дітей Ніжинської міської ради та громадськими організаціями Червоного хреста, ГО «Спілка самаритян України Чернігівське об’єднання», ГО «Сила матері» м. Носівка. За час роботи щорічно проводиться більше 30 різноманітних акцій, дозвілевих заходів, концертів, занять, майстер-класів з різними категоріями населення, надається допомога в речами, іграшками, книгами.

Кожна особистість, вступаючи до лав волонтерів нашої групи, відмічає, як підвищується самооцінка, самореалізація, самоуправління, комунікативні та організаторські здібності, відчуття поваги та визнання, розвивається вміння вирішувати нестандартні ситуації, розвиває почуття толерантності, доброти, милосердя! Студенти отримують радість від можливості допомагати тим, хто цього потребує, і тим самим змінювати світ на краще. Це можливість знайти нових друзів, добре провести час. Це майданчик для навчання, одержання досвіду, здобуття нових можливостей!
Чекаємо на Вас!
Задати питання про вступ, підтримку проектів і заходів, звертатись за телефоном керівнику асистенту кафедри Бондаренко Ганні Григорівні +380675028280
Посилання на сторінку Fasbook: https: //www.facebook.com/groups/332783207333841/

Прочитано 2526 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative