Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Вітаємо випускників- магістрів 2019 року зі спеціальності «Соціальна робота», яким 24.01.2019 р. в стінах старого корпусу НДУ ім. М.Гоголя було урочисто вручено дипломи! Нам є чим пишатися! З 26 випускників 8 магістрів отримали дипломи з відзнакою : за освітньою програмою «Соціальна робота. Практина психологія» Чепур Анна, за освітньою програмою «Соціальна робота. Управління соціальним закладом» Богинська Ілона, Приходько Аліна, Вовчемис Крістіна, Ворона Максим, Клименко Леся, Кущенко Ніна, Мягкова Олена! 13 магістрів рекомендовані до вступу в аспірантуру такі випускники - Богинська Ілона, Вовчемис Крістіна, Ворона Максим, Гапонюк Юлія, Басова Інна, Клименко Леся, Приходько Аліна, Ткачук Діана, Чепур Аня, Яцун Леся, Короткіна Олена, Кущенко Ніна, МягковаОлена.

Вітаємо з високими професійними результатами студентського життя!!! 
Так вже влаштовано все в житті, що хороший час завжди пролітає швидко. Ось так само швидко і пролетів час навчання в університеті. Здавалося б, ще недавно, ви вступили на поріг навчального закладу,знаючи, що вас чекає. А далі було студентське життя повне радісних вражень і дрібних прикростей, і ось тепер — випуск!
Так прийміть ж наші привітання з закінченням вузу! Це одна із найважливіших подій в житті і вирішальний момент у долі кожного. Всі дороги відкриті, всі функції доступні, все необхідне для реалізації планів, амбіцій отримано в багаж знань. 
Хочеться побажати ентузіазму, грандіозних цілей, великих проектів, щоб все, що було задумано, стало дійсністю! Вперед до перемог, нових горизонтів, світлого майбутнього! Нехай супроводжують любов, удача, віра в свої сили! А ми, викладачі , завжди на відстані телефонного дзвінка, будем завжди раді зустрічі з вами!!!

Прочитано 727 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative