Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Невгамовних, прагнучи до знань студентів спеціальності «соціальна робота» з предметів «соціальний аудит та інспектування», «основи соціально-правового захисту особистості», «практикум з соціальної роботи», «недержавний сектор», «робота з різними групами клієнтів» разом з викладачем Бондаренко Г. Г. привело нас до UNIT.City - інноваційного сучасного парку в м. Киів, де збереження людського ресурсу, створення комфортних умов для роботи, створення стартапів, підтримка і розвиток, працевлаштування молоді першому місці. Проведена екскурсія є частиною соціального проекту @UNIT.city. Дякуємо Елізі за цікаву екскурсію!

Наступне місце, куди ми завітали, це була Громадська організація Відчуй! Дякую Дарії - виконавчому директору ГО За простоту і щирість у спілкуванні, доступність інформації, гумор, теплоту і доброту, подарунки! Дякуємо за абетку жестовою мовою, тепер і ми зможем вивчати і бути ближчим до людей, які мають порушення слуху. Сподіваємось на співпрацю і спільні проекти!

А ще я хочу подякувати кожному студенту, який сьогодні створював командний дух, настрій, долав внутрішні і фізичні перешкоди! З вами було легко, хоча нас було більше 30!!! Відчуваю, що мандри - це про студентів «соціальна робота». Тож вибираємо наступні локації!

Прочитано 555 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative