Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

22 і 29 грудня 2022 року на факультеті педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв відбувся захист кваліфікаційних робіт спеціальності 073 Менеджмент. Здобувачі другого (магістерського) рівня освіти, які навчалися за ОП «Менеджмент в освіті», виявили ґрунтовні знання з досліджуваних проблем, презентували уміння виконувати наукове дослідження психолого-управлінських та організаційно-педагогічних аспектів освітніх систем, представили публікації у наукових збірниках, виступи на міжнародних, всеукраїнських та вузівських конференціях, що підтверджено сертифікатами та програмами конференцій. Під час захисту кваліфікаційних робіт студенти використали мультимедійні презентації, вільно спілкувалися з членами комісії під час дискусії.

Результати захисту кваліфікаційних робіт свідчать про готовність випускників до управлінської діяльності, їх високу теоретичну і практичну підготовку, достатнє усвідомлення і осмислення ними особливостей управлінського процесу в організаціях освіти, зокрема забезпечення внутрішньо-організаційної та зовнішньої комунікації, організаційних та соціально-психологічних умов для розвитку персоналу та закладу освіти загалом; наявність у магістрів достатнього рівня знань та умінь для проведення науково-педагогічного дослідження.

Випускники-магістри у процесі роботи ЕК виявили організованість, відповідальність, старанність, володіння етичними нормами поведінки, сформовані уміння творчо мислити, підтримувати дискусію на теми, що стосуються управлінської діяльності.

Щиро вдячні за участь у роботі атестаційної комісії та зворотній зв'язок Білоус Анні Сергіївні (директорка міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради), Левицькій Тетяні Михайлівні (консультантка міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради), Апанасенко Олені Володимирівні, (директорка закладу дошкільної освіти №16 «Оленка» м. Ніжина) та Борисенко Олені Іванівні (директорка закладу дошкільної освіти № 9 «Лілея» м. Ніжина). Присутні стейкхолдери наголосили, що кваліфікаційні роботи були актуальні, цікаві, відмітили високу підготовку здобувачів освіти та комфортні умови організації їх захисту. Висловлюємо сподівання наподальшу співпрацю з розвитку ОП «Менеджмент в освіті».

Прочитано 213 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative