Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

24-27 травня 2022 року відбувся англомовний онлайн-тренінг «Course Design Institute», який проводив Center for Excellence in Learning and Teaching (Центр професійного розвитку викладачів) Iowa State University (США). Серед спікерів Доктор Леся Хассалл (Центр професійного розвитку викладачів), Крістіна Бонаккорсі (відділ хімії), Доктор Моніка Ламм (відділ хімічної та біологічної  інженерії). Серед учасників заходу з нашого університету були й викладачі кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту НДУ імені Миколи Гоголя: доценти Н.В.Білоусова та Ю.Г.Новгородська.

Наскрізною метою тренінгу стало удосконалення та розширення знань щодо розробки та впровадження онлайн-курсів для організації дистанційного навчання зі студентами.

Під час заходу присутні опрацювали питання щодо організації якісного навчання з використанням цифрових технологій; проведення занять у віддаленому режимі, без можливості бачити слухачів наживо; удосконалення навичок в організації дистанційного навчання. На допомогу слухачам було запропоновані презентації.

Насичена програма тренінгу, змістовні інтерактивні лекції знавців були цікавими і корисними для викладачів, які прагнуть постійно навчатися та вдосконалюватися. Учасники онлайн-тренінгу отримають сертифікати про участь і підвищення кваліфікації.

Дякуємо організаторам та учасникам тренінгу! Особлива подяка Лесі Хассалл та її команді за організацію такого чудового заходу, за створену позитивну, теплу атмосферу; за можливість обміну досвідом і чудове спілкування, що наповнює та надихає, стимулює педагогів до роботи над собою.

Прочитано 310 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative