Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

18 червня 2022 року для студентів 4 курсу спеціальності 012 «Дошкільна освіта», першого (бакалаврського) рівня, заочної форми навчання (групи Доз – 41, Доз -31). в межах вивчення навчальної дисципліни «Профілактика негативних проявів у поведінці дітей» та в межах реалізації стратегії співпраці кафедри дошкільної освіти з роботодавцями і стейкхолдерами, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри дошкільної освіти Пихтіною Н. П. у парі з директором закладу дошкільної освіти № 17 «Перлинка» комбінованого типу Ніжинської міської ради Зозулею А. В. проведена інноваційна лекція удвох з теми «Концептуальні засади профілактики відхилень у поведінці дітей».  

Доповнюючи один одного, лектори проаналізували стан вивчення проблеми попередження і подолання відхилень у поведінці дітей у психолого-педагогічній науці і практиці. Прокоментували завдання й освітні напрями БКДО, чинних програм в галузі дошкільної освіти про необхідність попередження і подолання негативної поведінки у дошкільників. Обгрунтували стадії деформації розвитку особистості, етапи виникнення та чинники детермінації поведінкових відхилень у дітей. Розглянули технологію попередження і подолання (профілактику) негативної поведінки у дошкільників: сутність, рівні, напрямки і методи роботи.

Інноваційна методика читання лекції, дистанційний формат її проведення на платформі ЗУМ з використанням мультимедійної презентації та відео-матеріалів, засвідчили високий науково-методичний рівень лекції.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative