Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

17 листопада 2022 р. приміщення читального залу №2 бібліотеки НДУ ім. М.Гоголя черговий раз заповнилося музикою та голосами учасників творчого заходу. Цього разу сюди завітали не актори і читці, а ляльки - "Чарівний світ лялькового театру".

Уперше студентами групи ДО-41 спеціальності «Дошкільна освіта» було показано виставу ляльок на ширмі «Ледача Марійка». Постановка вистави здійснювалася у межах вивчення дисциплін «Методика театралізованої діяльності» та «Основи сценічної майстерності». Керівники проєкту – доц. Матвієнко С.І., доц. Пісоцький О.П.

Студенти групи ДО-41 надзвичайно творчо поставилися до театралізації – створювали декорації, паперових ляльок, яких не вдалося знайти у садочках міста як шитих ляльок-рукавичок.

Окрема подяка за підтримку й допомогу ляльками до вистави ЗДО №17 м. Ніжина та його директору Зозулі А.В. Дякуємо!!!

Не можна не відмітити, наскільки захоплені лялькарством були студенти-виконавці! Які інтонації привносили в тексти як позитивних, так і негативних героїв вистави!

За дотримання правил проведення розваг з дошкільниками, захід має містити елементи активної діяльності глядачів. Саме тут і глядачі-студенти, й викладачі кафедри виконували руханки, розгадували загадки, підспівували у фінальній пісні. Законів жанру було дотримано, а глядачі отримали велику насолоду.

Набуті студентами навички роботи з ширмовими ляльками обов’язково знадобляться їм у професії, а та творча активність, яку вони виявляли у створенні та показі вистави – в їхньому особистісному зростанні.

Дякуємо фахівцям бібліотеки НДУ ім. М.Гоголя ім. О. Лавровського, зокрема – пров. бібліотекарів Оніщенко Світлану Степанівну та Осіпову Галину Сергіївну за підтримку творчих заходів.

До нових творчих зустрічей, до цікавих подій!

Підготували матеріал: Матвієнко С.І., Пісоцький О.П.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative