Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

На кафедрі працює з 2020 року.

Посада – асистент.

Освітнє і наукове зростання. Вищу освіту здобула у 2017 році, закінчивши Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя за спеціальністю «Соціальна робота». У 2018 році з відзнакою закінчила магістратуру за спеціальністю 231 «Соціальна робота» та отримала кваліфікацію магістр соціальної роботи, керівник соціального закладу, викладач вищого навчального закладу. З 2020 року навчається в аспірантурі за спеціальністю 011 «Освітні, педагогічні науки», тема дисертаційного дослідження: «Педагогічні умови попередження серед студентської молоді явища свідомої бездітності».

Професійне зростання. Із 2020 року працює в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя на посаді асистента кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи. З 2021 р. є сертифікованим експертом з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Наукові інтереси, публікації. Основний напрямок наукових пошуків – трансформація сімейно-шлюбних орієнтацій, феномен чайлдфрі, усвідомлене батьківство. У своєму науковому доробку має близько 10 публікацій, серед яких стаття у монографії, наукові статті у фахових виданнях, тези наукових конференцій.

Навчальна і методична робота. Викладає практичні та лабораторні заняття з навчальних дисциплін: «Правові основи соціальної роботи», «Соціалізація особистості», «Управління соціальною роботою в Україні», «Практикум з соціальної роботи», «Формування здорового способу життя». 

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative