Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

На кафедрі працює з 2008 року.

Посада - доцент (з 2012 р.).

Науковий ступінь – кандидат педагогічних наук (2010 р.).

Вчене звання - доцент (2015 р.).

Освітнє і наукове зростання. Вищу освіту здобув у 2004 р., закінчивши з відзнакою Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя за спеціальністю «Соціальна педагогіка; практична психологія»; отримав кваліфікацію «Соціальний педагог. Практичний психолог у закладах освіти». У 2010 році закінчив аспірантуру в Інституті проблем виховання НАПН України та захистив кандидатську дисертацію на тему «Педагогічні умови захисту права дитини на сім’ю засобами соціальної реклами» за спеціальністю 13.00.05 – соціальна педагогіка (диплом кандидата педагогічних наук - 2010 р.). У 2019 р. отримав СертифікатAptis (British Council) про володіння англійською мовою на рівні С.

Професійне зростання. Із 2005 р. працює у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя на посадах лаборанта навчально-методичного кабінету факультету психології та соціальної роботи (2005-2007 рр.), асистента (2008-2011 рр.), старшого викладача (2011-2012 рр.), доцента (з 2012 р.) кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи. Є гарантом освітньої програми «Соціальна робота. Соціальна педагогіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Професійні відзнаки:

Обласні –  Грамота Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  за зайняте ІІ місце в VI обласному конкурсі соціальної реклами (2010 р.), Подяка від Чернігівської обласної адміністрації до 200-річчя НДУ (2020).

Університетські – Грамоти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя (2015 р., 2017 р.).

Наукові інтереси, публікації. Основний напрямок наукових пошуків – технології, форми та методи соціальної роботи з різними категоріями населення. У своєму науковому доробку має більше 35 публікацій, серед яких наукові статті у фахових, зарубіжних та наукометричних виданнях, навчальні посібники, методичні рекомендації та ін. Сватенков О.В. є активним учасником наукової спільноти, про що свідчить участь у більш ніж 20 наукових зібраннях регіонального, всеукраїнського та міжнародного рівня.

Навчальна і методична робота. Розробив та викладає навчальні дисципліни: «Рекламно-інформаційні технології», «Соціальне проєктування», «Соціальне забезпечення», «Соціокультурні анімаційні практики» та ін., керує курсовими, кваліфікаційними дослідженнями здобувачів вищої освіти. У змісті навчальних дисциплін знайшов своє відображення великий практичний досвід роботи у сфері реклами та поліграфії, громадських організаціях, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, авторських тренінгових програмах особистісного розвитку для підлітків тощо. Під керівництвом Сватенкова О.В. було успішно захищено більше 20 кваліфікаційних (дипломних, магістерських) робіт; підготовлені та опубліковані більше 25 студентських наукових праць; молоді науковці ставали призерами Всеукраїнських олімпіад зі спеціальності «Соціальна педагогіка».

Громадська і виховна робота. Відповідальний за організацію та проведення І туру Всеукраїнських студентських олімпіад з соціальної педагогіки та соціальної роботи. Бере активну участь у профорієнтаційній роботі кафедри.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative