Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

На кафедрі працює з 2003 року.

Посада - асистент (з 2015 – і до тепер ).

Освітнє і наукове зростання: вищу освіту здобула(в) у 1999 р., закінчивши Чернігівський державний педагогічний університет ім. Т. Г. Шевченко за спеціальністю «Початкове навчання» отримала кваліфікацію вчитель початкових класів, у 2019 р. закінчила магістратуру за спеціальністю 231 «Соціальна робота» та отримала кваліфікацію магістр соціальної роботи, керівник соціальним закладом, викладач вищого навчального закладу. У 2015 році закінчила аспірантуру, кандидатська дисертація на тему: Дидактичні умови організації групових форм навчально-пізнавальної діяльності учнів у малокомплектній початковій школі.

Професійне зростання: лаборант (2003-2005 р.р.), аспірантка (2005-2015 р.р.), 2015 року працює в штаті кафедри на посаді асистента.

Професійні відзнаки:   Обласні – переможець ХІ та ХІІ конкурсів «Благодійник року» ім. Меценатів Тарновських у номінації «Благодійник року - вдячність волонтеру» (2019 р., 2020 р.). Подяки за співпрацю та підтримку волонтерського руху ГО «Сила матері», ГО «Спілка самаритян Чернігівське об’єднання», Фундації соціальних інновацій «З країни в країну», БФ «Львівська освітня фундація» (2017-2019 рр.). 

Міські – Грамоти і подяки міського голови м. Ніжин (2018 р., 2019 р., 2020 р.) як волонтер і керівник волонтерської групи «Час для нас»; Ніжинського міського Товариства Червоного Хреста України; Ніжинського молодіжного центру, Територіального центру соціального обслуговування. Переможець міського конкурсу «Жінка року-2018» у номінації «Волонтер року». 

Університетські - Грамоти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя (2019 р., 2020 р.). 

Наукові інтереси, публікації. Основний напрямок наукових пошуків – теоретичні та практичні засади підготовки компетентних випускників спеціальностей «соціальна робота», «соціальна педагогіка», студентський волонтерський рух.

У своєму науковому доробку має більше 30 публікацій, серед яких статті у монографіях, наукові статті у фахових, зарубіжних та наукометричних виданнях, методичні посібники й рекомендації та ін.

Навчальна і методична робота. Викладає практичні та лабораторні навчальні дисципліни: «Соціальний аудит та інспектування», «Недержавний сектор у соціальній сфері», «Основи консультування», «Система організації соціальних служб», «Соціальна робота з різними групами клієнтів», «Основи соціально-правового захисту особистості», «Соціально-педагогічна робота у закладах освіти», «Соціальна і демографічна статистика», «Спеціалізовані служби у соціальній сфері», « Соціальна робота у зарубіжних країнах», «Соціальна експертиза», «Соціально-педагогічне консультування», «Технології роботи соціального педагога в зарубіжних країнах», «Конкретний випадок соціально-педагогічного захисту дітей та молоді», здійснює керівництво волонтерською, корекційно-реабілітаційною, соціально-педагогічною практиками, керує курсовими дослідженнями здобувачів вищої освіти. Викладає на курсах підвищення кваліфікації.

Займається проєктною діяльністю зі студентами, організовує тренінги, виїзні заняття зі студентами.

Громадська і виховна робота. Очолює волонтерську групу «Час для нас», яка з 2020 року стала громадською організацією. Робота групи спрямована на об’єднання добровольців-волонтерів серед студентської молоді задля добрих безкорисних справ для громади міста Ніжин та Чернігівської області. Співпрацює із соціальними закладами Ніжина (ЦСССДМ, Службою у справах дітей, Територіальним центром соціального обслуговування, будинком-інтернатом, Центром соціально-психологічної реабілітації, соціальним гуртожитком, Відділом у справах сім’ї та молоді Ніжинської міської ради, Молодіжним центром), з громадськими організаціями (Червоний хрест, «Спілка самаритян України Чернігівське об’єднання», "Лабораторія Ініціативної Молоді", «Сила матері» та ін.). Розробник і менеджер проєктів, фінансованих «British Council Україна», БФ «Карітас» та ін.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative