Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Навчальний посібник «Теорія та методика  ораторського мистецтва вчителя початкової школи» підготовлений з урахуванням специфіки курсу «Теорія та методика ораторського мистецтва вчителя початкової школи» для  студентів факультету психології та соціальної роботи спеціальності 013 «Початкова освіта»  (за вимогами кредитно-модульної системи) і містить теоретичний та практико-орієнтований матеріал до вивчення дисципліни. Складається з лекційного курсу, практичних та лабораторних занять, індивідуальних завдань, короткого термінологічного словника.  Адресовано студентам, викладачам педагогічних дисциплін вищих навчальних закладів, вчителям початкової школи.
Навчальний посібник «Методика навчання  української мови» містить систематичний курс методики навчання граматиці, орфографії та розвитку мовлення молодших школярів, складається з лекційного курсу, практичних та лабораторних  занять, індивідуальних завдань, короткого термінологічного словника, конспектів уроків з української мови в початковій школі з різних тем. У ньому знайшли відображення реалії  останніх років в освіті: орієнтованість на сучасні методи навчання, на організаційні форми різноступеневої освіти, на програми й учнів різних типів, спрямованість на особистісно-орієнтоване навчання, що враховує інтереси, здібності й обдарованість дітей.  Для студентів вищих педагогічних навчальних закладів, вчителів шкіл. 
Навчальний посібник «Основи культури й техніки мови вчителя початкових класів» містить систематичний курс культури та техніки мови учителя початкової школи, складається з лекційного курсу, практичних та лабораторних  занять, індивідуальних завдань, короткого термінологічного словника.  Для студентів вищих педагогічних навчальних закладів, вчителів шкіл.
Навчальний посібник «Методика викладання літературного читання»  підготовлений з урахуванням специфіки курсу «Методика викладання літературного читання»  на факультеті психології та соціальної роботи  (за вимогами кредитно-модульної системи) і містить теоретичний та практико-орієнтований матеріал до вивчення дисципліни. Складається з лекційного курсу, практичних та лабораторних  занять, індивідуальних завдань, короткого термінологічного словника, конспектів уроків з літературного читання в початковій школі з різних тем.  Адресовано студентам, викладачам педагогічних дисциплін вищих навчальних закладів, вчителям початкової школи.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative