ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Директорат

Кафедра біології

Кафедра географії, туризму та спорту

Кафедра хімії та фармації

Кафедра інформаційних технологій, фізико-математичних та економічних наук

Музеї ННІ

Спеціальності для вступу

Навчальне середовище УНІКОМ

Новини ННІ

Матеріали конференцій

Науковий журнал «Наукові записки. Біологічні науки» / Scientific journal «Research notes. Biology research»

24 червня 2022 року відбувся захист дипломних робіт студентами кафедри географії, туризму та спорту. Участь у захисті взяла начальниця управління комунального майна та земельних відносин Ніжинської міської ради Чернігівської області Онокало Ірина Анатоліївна.

Студенти за спеціальністю 106 Географія та спеціальності 103 Науки про Землю представили екзаменаційній комісії результати своїх наукових досліджень різнопланової тематики: «Фестивальний туризм: характеристика основних осередків у світі та в Україні» (Барабаш Юлія); «Кліматичні ресурси Чернігівщини в контексті сучасних змін клімату» (Виниченко Катерина); «Світова туристична індустрія: сектор розміщення» (Кошова Анастасія); «Геотопонімічний аналіз території Луганської області» (Прокоф’єв Роман), «Ринок робочої сили в Україні: тенденції, регіональні особливості та проблеми регулювання» (Кантур Аліна), «Аналіз особливостей розвитку туристичної сфери Ніжинського району» (Моргун Олексій), «Туристичний потенціал країн Центральної та Східної Європи» (Пархоменко Поліна). В усіх представлених кваліфікаційних роботах досить глибоко розкриті теми та наведені конкретні рекомендації для їхнього практичного використання.

За рішенням екзаменаційної комісії усі здобувачі успішно захистили дипломні роботи і їм присвоєна кваліфікація Бакалавр Географії, вчитель географії та присвоєна кваліфікація Бакалавр Наук про Землю, вчитель географії. Вітаємо випускників!

Прочитано 326 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative