ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Директорат

Кафедра біології

Кафедра географії, туризму та спорту

Кафедра хімії та фармації

Кафедра інформаційних технологій, фізико-математичних та економічних наук

Музеї ННІ

Спеціальності для вступу

Навчальне середовище УНІКОМ

Новини ННІ

Матеріали конференцій

Науковий журнал «Наукові записки. Біологічні науки» / Scientific journal «Research notes. Biology research»

Рекреаційно-туристичні ресурси України: навчально-методичний посібник

Навчально-методичний посібник призначений для студентів географічних спеціальностей для підготовки до лабораторних занять з курсу «Рекреаційно-туристичні ресурси України»

 

 

Рекреаційно-туристичні ресурси України з основами туристичного ресурсознавства: навчальний посібник

Розглядаються теоретичні засади дослідження та раціонального використання рекреаційно-туристичних ресурсів ресурсів. Охарактеризовано рекреаційно-туристичні ресурси областей і туристичних районів України. Рекомендується викладачам і студентам туристичних спеціальностей географічних, історичних, економічних факультетів вищих навчальних закладів, фахівцям сфери туризму.

 

 

Регіональна економічна географія. Азія. Практикум

Практикум призначений для студентів географічних спеціальностей вищих навчальних закладів. Містить різнопланові завдання для проведення аудиторних практичних робіт з курсу «Регіональна економічна географія. Азія»

 

 

Основи технологій виробництв: навч. Посіб. Для студ. Географ. Спец. Вищих навч. Закладів

Знайомить студентів із загальними питаннями розвитку окремих галузей суспільно-господарського комплексу, основами технологій та організації промислового й сільськогосподарського виробництва. Посібник призначенпий для студентів географічних спеціальностей вищих навчальних закладів.

 

 

Краєзнавство: навчальний посібник для студентів природничо-географічного факультету

Містить теми з основ краєзнавства та краєзнавчої характеристики своєї місцевості.

 

 

Екскурсознавство і музеєзнавство: тексти лекцій для студентів географічно-туристичних спеціальностей вищих навчальних закладів.

Включає програмний матеріал з навчального курсу «Екскурсознавство і музеєзнавство», розкриває особливості розвитку екскурсійної та музейної справ, етапи створення екскурсійного продукту, специфіку проведення екскурсій на різну тематику та основні аспекти професійної майстерності екскурсовода.

 

 

Географія туризму України. Практикум

Включає перелік практичних завдань, що стосуються вивчення туристично-ресурсного потенціалу України, оздоровчих та розважальних закладів, закладів розміщення, сучасних різновидів туризму та передумов їх розвитку в Україні, діяльності основних туристичних підприємств та сучасного стану туристичного ринку України.

 

 

Словник термінів і понять з основ промислового та сільськогосподарського виробництва

Подано тлумачення основних термінів і понять, які використовуються під час вивчення основних технологій у промисловому та сільськогосподарському виробництві.

 

 

Економіка та організація туризму: тексти лекцій та методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт

Розрахований на формування в студентів теоретичних знань, практичних умінь і навичок, що стосуються особливостей розвитку туризму, організації і функціонування туристичних підприємств та управління їх діяльністю, проведення маркетингових досліджень і рекламної кампанії, договірних взаємин та партнерських зв’язків у туризмі.

 

 

Основи демографії: тексти лекцій для студентів факультету психології та соціальної роботи

Включений програмний матеріал, що стосується історії розвитку демографічної науки, методів демографічних досліджень, основних характеристик руху населення, різних видів його структури, регулювання демографічних процесів і розрахований на формування у студентів базових теоретичних знань.

 

 

Основи демографії: практикум для студентів факультету психології та соціальної роботи

Містить сформовані на основі статистичних матеріалів завдання, що стосуються вивчення всіх складових відтворення населення, його статево-вікової, шлюбної, соціальної структури, міграцій та рівня життя населення, загальної демографічної характеристики населення свого населеного пункту, що сприяє закріпленню основних теоретичних положень та формуванню стійких демографічних знань.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative