Факультет іноземних мов

Факультет іноземних мов провів два дні відкритих дверей з майбутніми випускниками. 21 листопада  2018 року до Ніжинського державного університету завітали учні обласного ліцею, а вже 30 листопада ми спілкувалися з міським ліцеєм. Зустрічі були присвячені складності  майбутнього вибору вищого навчального закладу і спеціальності, за якою хочуть навчатися абітурієнти.

 Ліцеїсти отримали поради щодо вибору вищого навчального закладу.  Декан факультету С. В. Тезікова розповіла про  правила прийому на факультет іноземних мов, напрямки підготовки, за якими навчаються студенти факультету, особливості вступної кампанії. 

Крім того з учнями неформально спілкувалися  студенти старших курсів (Лещенко Аліна, Коляда Аліна, Петриченко  Володимир та Шкурат Вікторія). Вони презентували всі свої активності за рік навчання, щоб показати, що вони не лише навчаються, а й мають безліч можливостей для самореалізації та саморозвитку. Були представлені щорічні конкурси, такі як : «МІС та МІСТЕР НДУ», «НУМО-першокурсники» , «Кубок  Ректора», «Що?Де?Коли?» та багато іншого.

Цікавим був інтерактив, де майбутні  випускники мали продемонструвати хід своїх думок, креативність та активність, а в цьому їм допомагали викладачі та студенти. Групи було утворено шляхом жеребкування за кольором квітки, яку вони отримали.   На першій зустрічі було опрацьовано такі теми :

  1.  «Професія – викладач»
  2. « Навчання у великому чи маленькому містах»
  3. «Студентське життя»
  4. « Іноземні мови»

На другій зустрічі було вирішено змінити формат тем, щоб окреслити весь діапазон, який охоплює навчання на факультеті іноземних мов, тому учні працювали  за такою тематикою:

  1. «Іноземні мови в моєму житті»
  2. «Професія – перекладач»
  3. « Студентське життя»

Після плідної роботи, всі учні презентували свої роботи, мали можливість прослухати, прокоментувати та задати запитання іншим групам. Упродовж виступів виникали дискусії, що свідчили про живий інтерес до того, що відбувалось. Така діяльність допомогла краще зрозуміти ставлення випускників до навчання, вибору майбутньої професії та іноземних мов.

Будемо раді наступним зустрічам, які відбуватимуться за встановленими  попередньо термінами!

Вікторія Шкурат

Член студентської ради

факультету іноземних мов

Прочитано 676 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative