Факультет іноземних мов

30 жовтня 2018 студенти факультету іноземних мов відвідали Ладанську гімназію Прилуцької районної ради.  Студентська рада факультету провела «Інтерактивне спілкування студентів Ніжинського державного університету та учнів-старшокласників. Захід було спрямовано на ознайомлення учнівської молоді з навчанням в НДУ, із заходами, які проводяться на факультеті іноземних мов.

Студенти 4го курсу - представники студентської ради факультеті іноземних мов Аліна Коляда (голова студради факультету), Вікторія Шкурат,  Аліна Лещенко (голова студради університету) та Володимир Петриченко розповіли майбутнім абітурієнтам про активне та цікаве студентське життя нашого вишу, про перспективи особистісного розвитку, які відкриває перед ними наш факультет.

Старшокласникам  було представлене відео про університет, адже  про Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя вони  мали зовсім мало інформації.  Із задоволенням учні слухали Аліну Лещенко та Аліну Коляду, які показали презентацію із фотозвітами всіх заходів, де наші студенти приймали активну участь – це факультетські та університетські ігри КВК, Містер та Міс НДУ, спортивні змагання, MyDance, успішні досягнення університетської команди КВК «Дуракам закон не писан» та багато іншого.

Крім того, студенти провели інтерактивну роботу в групах, де старшокласники змогли проявити себе. Вони отримали завдання представити та розкрити тему, пов’язану з навчанням в університеті, а саме «Студентське життя», «Вивчення іноземних мов», «Професія вчителя», «Спорт і ми», «Навчання у великому/маленькому місті». Студенти  допомагали старшокласникам у розкритті теми, адже такий вид роботи є новим для них. Усі групи презентували свої ідеї, інші мали змогу зробити доповнення та поставити додаткові запитання.

Завершальним етапом спілкування став танцювальний флешмоб. Вікторія Шкурат та Володимир Петриченко поділилися власним досвідом, який отримали під час мовної практики, яку наші студенти проходять на 3-му курсі. Флешмоб дозволив учням відпочити від мозкового штурму та звеселитися.

Сподіваємося, що наш перший досвід з проведення профорієнтаційної роботи, стане для нас першою сходинкою на шляху подальшої роботи з учнями шкіл, які можуть поповнили лави студентів НДУ.

Голова студради ф-ту іноземних мов Аліна Коляда

Прочитано 700 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative