Факультет іноземних мов

Кафедра німецької мови вітає студентів 3 курсу ОПП Середня освіта. Мова і література (німецька) Головко Анну, Голуб Ірину, Карася Сергія, Сургая Сергія, Синько Маргариту, Мовтян Анастасію, Дудар Валентину та Стоянову Аліну з успішним завершенням курсу «Стратегії вивчення німецької як іноземної» та отриманням сертифікатів.

Протягом семестру відбувалося змішане навчання у рамках кооперації українських університетів та Німецького культурного центру Гете-Інститут в Україні за програмою «Вчимося навчати німецької». Майбутні вчителі німецької мови ознайомилися з теоретичними засадами вивчення іноземної мови, виконували низку завдань на навчальній платформі, удосконалювали не лише методичні, але й мовленнєві усні та писемні вміння і навички в аудиторії, а також у форматі Zoom.
У дистанційних умовах практичні дослідницькі проєкти (Praxiserkundungsprojekte) було присвячено аналізу та порівнянню таких аспектів вивчення іноземної мови, як мовні біографії, стратегії навчання, рефлексивна діяльність, порівняння мов у чинних шкільних підручниках німецької мови.
Бажаємо нашим студентам подальших успіхів у професійному становленні! Дякуємо Goethe-Institut Ukraine за надану можливість взяти участь у онлайн-курсі DLL 2 „Wie lernt man die Fremdsprache Deutsch?“!

Відкрити для ознайомлення!

Прочитано 350 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative