Факультет іноземних мов

13 грудня 2019 на факультеті іноземних мов відбулася зустріч студентів та  учнів Ніжинського  ліцею Ніжинської міської ради при нашому університеті .

Цей захід був спрямований на те ,щоб ліцеїсти дізналися якомога більше про університет та детально ознайомилися з факультетом іноземних мов.

Зустріч розпочалася з презентації  «Чому НДУ? . Студенти занурили учнів в історію Ніжинської вищої школи, розповіли про факультети та інститути  університету, про студентське життя та звичайно про  навчання.

Також було проведено інтерактивне обговорення складників вибору навчального закладу, спеціальності, переваги навчання у великих та маленьких університетах, сходинки професійного становлення та особистого розвитку майбутнього фахівця. Результати обговорення учасники інтерактивну репрезентували та захищали  перед аудиторією, в який були як учні ліцею, так і його випускники  минулого року, а нині студенти факультету іноземних мов. Спілкування учасників зустрічі відбувалось як українською, так і англійською мовами.

 Декан факультету іноземних мов  Світлана Володимирівна Тезікова, яка як ніхто знає все про цей факультет, пояснила особливості вступної кампанії та розповіла про спеціальності, за якими  відбувається підготовка фахівців. Учні мали нагоду поставити запитання не тільки деканові, а й студентам. Їх цікавило: Які предмети  потрібно складати для вступу?, Чи важко навчатися?, Чим різняться спеціальності?, Які дисципліни вивчають студенти?  та багато інших. Студенти з радістю відповіли на запитання, дали  поради  та ще раз акцентували, які можливості може отримати студент, навчаючись в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя.

Наостанок, ліцеїсти разом зі студентами зробили декілька фотографій та подякували за такий захід.

                                                                                                                                    Вероніка Дворник

студентка I курсу  факультету іноземних мов

Прочитано 490 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative