Факультет іноземних мов

31 жовтня 2018 р. на факультеті іноземних мов відбулася зустріч Клубу прихильників німецької мови та культури. Студенти четвертого курсу, які працювали в рамках Міжнародної програми «Вчимося навчати німецької» / DLL – Deutsch Lehren Lernen, отримали сертифікати та подарунки від Німецького культурного центру Goethe-Institut.

Щиро вітаємо Оксану Довгушу,  Діану Григориченко, Віру Богдан, Дарію Максименко, Юлію Федорову, Каріну Ольшанську, Юлію Шавлач, Вікторію Шкурат, Тетяну Вераксич, Павла Баліна, Богдану Чередниченко, Олексія Ведя, Богдана Осипенка та Володимира Петриченка! У п’ятому та  шостому семестрах вони взяли участь у пропедевтичному курсі та успішно завершили курс DLL 2 «Стратегії вивчення німецької мови як іноземної», де  ознайомилися з теоретичним підґрунтям вивчення іноземної мови та продемонстрували вміння практичного методичного дослідження. Студенти отримали великий досвід самостійної роботи на навчальній платформі Goethe-Institut та удосконалили свої мовні вміння, професійні навички організації навчання німецької мови, компетентності усного та письмового фахового спілкування.

У другій частині заходу присутні переглянули презентації та ознайомилися зпрограмою культурногообміну студентів Ніжинського університету з Rotary Club Memmingen, в якій взяли участь Тетяна Вераксич та Олексій Ведь, а також "Sommerakademie in Berlin", учасницею якої була Юлія Федорова. Надзвичайно цікаві розповіді та безліч фото відвіданих місць не залишили байдужими нікого, мабуть тому виникло багато запитань, на які наші студенти-активісти з радістю давали відповіді.

Вікторія Шкурат

Член студентської ради факультету іноземних мов

Прочитано 673 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative