Факультет іноземних мов

2-3 грудня 2022 р. члени Громадської Організації «Європейська освіта та наука в Україні» від НДУ ім. М. Гоголя взяли участь у  Міжнародній науково-практичій онлайн-конференції «НАВЧАННЯ І ВИКЛАДАННЯ У ЦИФРОВОМУ ФОРМАТІ В КОНТЕКСТІ НАУКОВОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ У БАГАТОМОВНОМУ СВІТІ» – „Digitales Lernen und Lehren im Kontext der wissenschaftlichen Redlichkeit in der Mehrsprachigkeit“.

Конференцію було організовано на базі Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова, за підтримки Німецької служби академічних обмінів, Гете-Інститут Україна. З вітальними словами  до учасників виступили президент АЕДЕ проф. Сільвано Марселья, президентка АУГ проф. Алла Паславська, президент  Спілки германістів вищої школи проф. Ростислав Пилипенко, президент ГО «Європейська освіта і наука в Україні» доц. Олена Холоденко.

В обговореннях взяли участь близько 45 учасників. Зарубіжні колеги висловили щиру підтримку та захоплення українськими науковцями, які  працюють у різних форматах, незважаючи на складні умови (військова агресія та відключення електроенергії по всій теріторії України).

Саме на цій конференції ми скористалися європейським досвідом проведення таких наукових зібрань, коли на доповідь планувалось 20 хвилин і 10 хвилин на обговорення. Точились дійсно цікаві дискусії та оформлено Резолюцію щодо позицій з питань плагіаризму, зазначених у листі меморандумі до МОНУ. Зазначено, що на поточний момент необхідно посилити вимоги та покарання за плагіат у наукових роботах задля повного усунення цього ганебного явища в академічному середовищі.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative