Факультет іноземних мов

9 грудня 2022 р. студенти та викладачі ОПП Середня освіта. Мова та література (німецька) взяли участь у  Міжнародній науково-практичній конференції мережі університетів України, що імплементують програму Goethe-Institut «Вчимося навчати німецької».

Такий Barcamp відбувся вже вдруге і цього року було представлено близько 40 доповідей з усіх куточків України, а також з Німеччини, Китаю, Боснії та Герцоґовини. Викладачі і студенти, експерти і представники Goethe-Institut Мюнхена та університету Єна зібрались разом, щоб поділитися своїм досвідом навчання та викладання за програмою DLL, розповісти про здобутки та отримати нові імпульси для подальшої успішної роботи та співпраці. Формат Barcamp дозволив інтерактивно проводити декілька сесій і обирати тему і спікера, брати участь у обговоренні, що найбільш зацікавлює.

Дякуємо усім колегам, особливо експертам і авторам програми з Німеччини, за фахові дискусії, надихаючі відгуки та потужну підтримку українських викладачів німецької мови!

Особлива подяка організаторам DLL-Barcamp Світлані Балашовій, Тетяні Павловій та всій команді Goethe-Institut за чудову організацію, постійну підтримку у всіх питаннях і, звісно, за неймовірний обмін досвідом та позитивну атмосферу!

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative