Факультет іноземних мов

28 жовтня в 305 аудиторії Гоголівського корпусу магістранти Заїка Богдан та Ярош Іванна провели інтерактивний захід, присвячений святкуванню Хелловіну. Крім цікавих фактів студенти насолодилися дружньою атмосферою, поділилися гарним настроєм, перевірили свої знання та отримали приємні призи.

Богдан та Іванна розповіли про історію походження свята, тлумачення назви, символіку, сни, які часто сняться напередодні й про традицію наряджатися у нечисть і просити солодощі. Веселощі тісно поєдналися з навчанням, адже ведучі ознайомили присутніх з найуживанішою лексикою свята та німецькою мовою розповіли про звичаї його святкування.Більше того, магістранти звернули увагу і на те, що цього вечора незаміжні дівчата гадають на свої коханих і щасливу долю.

За активність у грі «Хто Я?» та правильно відгадані факти у вікторині про значення атрибутів свята студенти отримували кольорові фішки, які підрахували наприкінці, а потім отримали символічні подарунки за призові місця. Якщо Ви знаєте, що звичка святкувати Halloween походить з Ірландії, цукерки у вигляді гарбуза не тільки існують, а і дуже популярні серед юних прихильників свята або якщо безпомилково відповіли б на питання, з якого ж року святкують вечір всіх святих в Америці, то точно посіли б перше місце.

Цікавою частиною заходу став перегляд відео, де діти та дорослі хизувалися своїми «страхітливими» костюмами. Студенти ж мали гарну можливість вдосталь насміятися, обрати той, який їм припав найбільше до душі та пофантазувати, в чому б самі за можливості ходили лякати сусідів та знайомих.

Хоча в нашій країні не так поширене святкування Halloween, виявилося, що присутні гарно знаються на історії та символіці свята, тому заслужено отримали свої призи. Отже, якщо ще досі не зустріли свого судженого, гайда ворожити. Можливо, саме зараз у вас на порозі стоїть красень-привид, який весело запитає «Trickortreat?» Обирати Вам!

Студентка 3 курсу факультету іноземних мов,

Чуба Еліна.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative