Факультет іноземних мов

15-16 червня 2018 року в м. Києві відбувся Освітній конгрес «Школа майбутнього – можливості і виклики», який був проведено за ініціативи  Міністерства освіти і науки України та німецького культурного центру  Гете-Інститут. Він урочисто підсумував німецько-український рік мов 2017/2018.

Інноваційні реформи в «Новій українській школі» встановили нові пріоритети у шкільній освіті, започаткували реструктуризацію освітнього сектору. Організований конгрес став подіумом  для дискусій щодо ключових аспектів реформи системи освіти в Україні та охопив різноманітні тематичні напрямки: орієнтація на компетентності та освітні стандарти, актуальні вимоги до професійної підготовки та підвищення кваліфікації вчителів, цифрові технології у шкільній освіті, актуальні тенденції у професійній освіті.

У рамках різних доповідей, дискусій та тренінгів було продемонстровано, як  розвивається професійний горизонт вчителя, як вдосконалюється сучасна школа відповідно до потреб суспільного життя. Викладачі кафедри німецької мови Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та вчителі німецької мови з м. Чернігів взяли активну участь у цьому високопрофесійному зібранні та гідно представили наш регіон.

Прочитано 681 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative