Факультет іноземних мов

Нещодавно студенти факультету іноземних мов взяли участь у онлайн-засіданні мовного клубу. З носієм мов вчилися спілкуватися і ЗВО групи ФА-32-1. Деякі з них вивчали німецьку як другу іноземну мову в школі, а з вересня 2020 року - на факультеті іноземних мов. Які їхні враження від мовного клубу?

 

Гориченко Дарина:

«Було цікаво відвідати урок німецької в такому незвичному форматі. Мені сподобалось, що у кожного була можливість потренувати навички слухання і говоріння і поспілкуватися з носієм німецької. Заняття пройшло в позитивній атмосфері, і навіть проблеми з інтернетом та початковий рівень знань німецької не завадили навчитися новому».

Даніленко Вікторія:

«Мені сподобався такий тип заняття. Ми більше дізналися одне про одного, познайомилися і поспілкувалися з носіями мови. Проведення таких заходів є дуже корисним для студентів, адже при спілкуванні з  іноземцями ми вчимося правильній вимові та розширюємо наші знання».

Ілляшенко Єлизавета:

«Es war sehr interessant und ungewöhnlich. Mir hat gefallen, dass unsere Lehrer Muttersprachler waren.Und ich habe es genossen, paarweise mit anderen Studenten zu arbeiten.Vielen Dank!»

Луценко Олександра:

«Мені дуже сподобалося заняття у такій формі! Було надзвичайно цікаво поспілкуватися з носієм  мови, тим більше, що у кожного була можливість висловитися та потренувати свої навички комунікації німецькою. Для себе я винесла цінний урок про те, що не варто боятися, що тебе не зрозуміють. Головне – принаймні спробувати».

Медведьова Оксана:

«Мені дуже сподобалося заняття, спікер цікаво подавав інформацію. Розмова з носієм мови допомогла зрозуміти деякі помилки в своїй вимові. Також, спілкування з іншими людьми майже без знання мови не таке страшне, як здавалось, завжди можна підібрати слова, якщо є хоч мінімальний словниковий запас».

Стародубцева Анастасія:

«Насправді, такий формат занять мені дуже сподобався. Це був перший досвід у моєму житті спілкування з іноземцем німецькою мовою, і це показало мені, що потрібно ще багато чому навчитися».

Ходаш Станіслав:

«Diese Lektion war sehr interessant. Ich habe einen deutschen Muttersprachler getroffen. Er heißt Marcus und ist 39 Jahre alt. Alles, was Marcus sagte, war mir klar.  Für einen Moment fühlte ich mich wie ein echter Deutscher. Das wäre alles».

 

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative