Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

4 жовтня в Блакитній залі  Гоголівського корпусу відбулась Вистава студентського експериментального музично-поетичного театру «ІСТОРІЯ ОДНІЄЇ ЛЮБОВІ».

Вистава була приурочена до200-ліття від дня народження Пантелеймона Куліша. На історію стосунків Пантелеймона Куліша та Олександри Милорадович  прийшли подивитися науковці, які приїхали на конференцію, декани, викладачі, співробітники, студенти.

Автором одноактної ліричної драми став Олександр Забарний. Для Олександра Вадимовича  це вже не перша екранізація його творів, адже драма «Грішниця» була успішно показана на сцені академічного українського драматичного театру ім. М.М.Коцюбинського. А от для більшості акторів того вечора був дебют перед глядачем. Сергій Юскевич, Любов Пархоменко, Марина Батрак. Ярослав Йотка, Валерій  Курсон. Дмитро Бутрей, Максим Потапенко, Роман Федорець вперше спробували себе в новому амплуа. Але завдяки таланту та кропіткій роботі режисера-постановника Марини Коломійченко гра акторів була на високому рівні.

Підсилив враження від вистави музичний супровід під керівництвом Алли Хоменко. Студенти інституту мистецтв імені О.Ростовського (Тетяна Ступак, Софія Приймак, Маріанна Тисевич, Неля Несин, Євгеній Шнурок, Дмитро Шарапат, Андрій Алєксєєнко, Сергій Мелащенко) додали емоційності історії стосунків головних героїв. Хореографічні постановки Анни Серякової у виконанні Ольги Журавель, Юлії Чайки, Дар’ї Бондаренко, Аліни Тимошенко, Дмитра Гончара та Олександра Гламазди були настільки проникливими, що глядач проживав кожен момент разом з учасниками вистави. Колориту того вечора додало майстерна гра на флейті (Владислав Снадний), скрипці (Лариса Резан) та фортепіано (Лариса Дяконенко).  Провідним концертмейстером заходу була Галина Брюзгіна.

Не зважаючи на те, що на сцені грали непрофесійні актори, їх грі позаздрили би і маститі актори. Вистава  вийшла живою, насиченою і пролетіла на одному диханні. Глядач того вечора був щирим і подарував акторам багато оплесків.

Прочитано 765 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative