Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

На початку квітня на розширеній нараді голів районних, міських організацій, первинних профспілкових організацій вищих та професійно-технічних навчальних закладів були підведені підсумки обласного огляду-конкурсу на кращу профспілкову організацію у 2017 році.

Даний огляд-конкурс запроваджений та проводиться Комітетом Чернігівської обласної організації  Профспілки працівників освіти і науки України для виявлення найкращої профспілкової організації.

У цьому році, вже вдруге поспіль, переможцем серед вищих та професійних навчальних закладів області стала Первинна профспілкова організація працівників Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Виступаючи перед присутніми, голова Чернігівської обласної організації Профспілки освітян Матвєєва Т.А. наголосила, що профспілка Гоголівського вишу стала найкращою серед 12 учасників. Вона відмітила високій рівень організаційної та інформаційної роботи у профспілці, відзначила високі результати у соціальному захисті працівників, санаторно-курортному та дитячому оздоровленні, наголосила на вмінні керівництва організації налагоджувати партнерський діалог з адміністрацією вузу.

Позитивно були оцінені ініціативи організації у сферах соціального захисту, охорони праці та побутового відпочинку спілчан.

За підсумками огляду-конкурсу Первинна профспілкова організація працівників Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя була нагороджена почесною грамотою та грошовою премією.

 

Прочитано 532 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative