Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

9 квітня у великому залі виконавчого комітету НМР зібралась активна молодь Ніжина аби обрати кандидатуру на посаду директора Ніжинського міського молодіжного центру, яка буде подана до затвердження міському голові. На заході також були присутні заступники міського голови - Ігор Алєксєєнко і Григорій Олійник, сам міський голова Анатолій Лінник, начальник відділу у справах сім'ї та молоді Анна Лисенко та головний спеціаліст відділу Катерина Шекера.

Почали з презентації програм розвитку молодіжного центу, які розробили кандидати у директори - Анжеліка Тимченко і Андрій Степаненко. Раніше повідомлялося, що кандидатур буде три, але студентка НДУ ім. Гоголя Євгенія Мелюк свою кандидатуру зняла.

 

Степаненко Андрій розповів своє бачення розвитку молодіжного центру і майбутні перспективи. Це і забезпечення зайнятості, формування здорового способу життя молоді, підвищення рівня громадської активності та патріотичної свідомості і тому подібне. 

Після презинтації молодь почала задавати запитання, що їх цікавили. Головним "але" було те, що майже ніхто з молоді не був знайомий з даним кандидатом.

З Анжелікою Тимченко молодь постійно спілкується, приймає участь у різних заходах. Перед розробкою програми для молодіжного центру серед молодих людей провели опитування - яким вони бачать молодіжний центр і що там має бути. Було представлено масу креативних і цікавих ідей. Це і безкоштовний вільний простір, кампус, участь у різноманітних європейських проектах, клуб настільних ігор, залучення до громадської діяльності мам у декреті та ще маса інших ідей. Свою презинтацію Анжеліка Тимченко завершила під бурхливі овації молоді.

Ігор Алєксєєнко зауважив, що Ніжинський міський молодіжний центр має охопити всі категорії людей - інвалідів, людей у складних життєвих обставинах та інших. Анатолій Лінник у свою чергу додав, що центр має виконувати не тільки розважальну роль і забезпечувати дозвілля молоді, а ще має вести потужну освітню діяльність.

Після завершення процесу обговорення, зареєстровані учасники шляхом голосування визначили кандидатуру, яку будуть подавати на затвердження міському голові.

З результатом у 89 голосів, перемогла Анжеліка Тимченко, за кандидатуру Андрія Степаненко віддали свій голос 10 осіб.

Наділі - міський голова має прийняти рішення, щодо затвердження кандидатури на посаду директора Ніжинського міського молодіжного центру.

 

 

За матеріалами http://www.mynizhyn.com

Автор фото Валентина Ващенко

Прочитано 630 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative