Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

Шостого лютого відбулося перше засідання організаційного комітету з проведення відкритого творчого конкурсу на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина. Засідання провів заступник голови організаційного комітету, перший заступник міського голови Григорій Олійник. У засіданні взяв участь ректор НДУ ім. М. Гоголя Олександр Самойленко, на якому були присутні майже всі члени оргкомітету: представники органів місцевого самоврядування, депутати міської ради, бізнесу, громадських організацій, молоді, освіти та творчі митці.

На початку засідання представник інвестиційного відділу Віра Топіха надала коротку інформацію про поняття та важливість бренду для міста. «Бренд – це сума асоціацій, відчуттів, відношень та сприйняття людей стосовно осяжних та неосяжних характеристик компанії, продукту або послуги. Бренд потрібен місту для усвідомлення своєї унікальності та створення позитивного іміджу, для промоції міста та місцевих виробників та товарів, залучення інвестицій, туристів, людського капіталу».
Далі був озвучений сам процес проведення конкурсу. Подання заявок на конкурс розпочнеться 1 березня 2019 року, в якому участь можуть взяти усі громадяни України, незалежно від місця проживання чи сфери занять, агенція чи компанія, що спеціалізується на брендингу чи дизайні. Оцінювання робіт конкурсантів будуть проводити члени оргкомітету та мешканці м. Ніжина шляхом он лайн голосування. Призовий фонд конкурсу – 30 тисяч гривень.
Наприкінці засідання члени оргкомітету надали слушні пропозиції щодо інформаційного супроводу конкурсу, використання бренду в подальшому, адже питання промоції Ніжина є важливим та має об’єднати всі сторони, що зацікавлені в процвітанні рідного міста. 

 

 

За матеріалами: https://www.nizhynrada.gov.ua

 

Прочитано 682 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative