Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

«Усе геніальне – просто»… Філософію цієї відомої фрази спробували підтвердити наші студенти на грі КВН «Нумо, першокурснику». Стало традицією цей захід проводити в університеті саме напередодні міжнародного Дня студента. Свято пройшло як завжди на «ура» - повний зал студентів, викладачів, гарний настрій, чудові першокурсники!

Радували виступами 7 команд: «Гоголь в пальто» - команда навчально-наукового інституту точних наук та економіки; «ІТД» - філологічний факультет; «Це фіаско, братан» - факультет психології та соціальної роботи; «Крихітки» - команда факультету культури та мистецтв; «Язичники» - студенти факультету іноземних мов; «На плюсі» - команда природничо-географічного факультету та команда «Хрещена Русь» - історико-юридичного факультету.

Потрібно відмітити, що команди –першокурсники в своїй більшості дуже гарно підготувалися: продумані костюми, вихід, музика, відео, жарти. Приємно спостерігати, як хвилювалися за своїх «підопічних» студенти старших курсів, що допомагали у підготовці. Насправді, це свідчить про єднання факультетів і в цілому єднання студентів університету, як одного цілого. Дуже часто зі сцени звучало слово «сім’я» і це свідчить про те, що першокурсники відчувають себе частиною університетської родини.

Важко судити було конкурси і членам журі, до складу якого увійшли: Семенок Євген- капітан команди «2 на2» агротехнічного інституту, Сребкова Ірина – учасник загальноуніверситетської команди «Ого-го», Лєйбєров Олексій – голова профкому працівників, Парубець Анна – директор Музейного комплексу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та голова журі – Скороход Віталіна – начальник соціально-гуманітарного відділу. Професійно працював і ведучий заходу, провідний фахівець соціально-гуманітарного відділу Іванюк Сергій, на якого було покладено проведення редактури, і це дало свій позитивний результат.

Уже другий рік поспіль радує своїм виступом і команда викладачів та співробітників НДУ «Ласковый май». Учасники команди своїм виступом підтримують студентів - першокурсників та говорять про наслідування гри КВН, яка має давні традиції у нашому університеті.

Свідчить про високий рівень підготовки і результати гри: перше місце розділило три команди: філологічного, природничо-географічного, факультету культури та мистецтв; друге місце – команди факультету психології та соціальної роботи і факультету іноземних мов, третє – команда історико-юридичного факультету і четверте – команда навчально-наукового інституту точних наук та економіки.

За традицією ректор університету Самойленко Олександр вручив кубок переможцям, а також на цьому святі нагородив почесними грамотами кращих студентів університету. Він відмітив, що гра КВН «Нумо, першокурснику» - це посвята першокурсників у студенти і відзначив  студентів, котрі на його погляд були кращими на сцені.

Наостанок, в цей день ми щиро вітаємо студентів усіх поколінь і з почуттям глибокої вдячності згадуємо всіх своїх наставників, які відкрили для нас Храм Наук. Бажаємо нашим студентам продовжувати кращі традиції студентства НДУ імені Миколи Гоголя і внести свій вклад в розвиток нашої країни!

                                                                           Віталіна Скороход

Фоторепортаж Валентини Ващенко

Прочитано 1082 разів
теги

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative