Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Разом із початком нового навчального року, у студентів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя є можливість взяти участь у програмі 2D (варіант Б). Завдяки програмі 2D, студенти мають можливість отримати додатково диплом Вищої школа управління охороною праці в Катовіцах, що, безумовно, вплине на підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці, а також побачити, які зміни чекають Україну, бо перед тим, як увійти до ЄС, Сілезія була дуже подібна до промислових регіонів  України.

Ми пропонуємо такі напрями в рамках програми 2D (варіант Б): Управління,  Внутрішня Безпека, Управління та технологія виробництва.

Програма 2D (варіант Б) зорієнтована для студентів, що зараз є на третьому семестрі навчання на магістратурі, тобто, на весну вже будуть мати написану і захищену дипломну роботу. Але у якості винятків, з цьогорічної програми також можуть скористатися студенти, що тільки поступили на магістратуру на перший семестр, тобто, будуть мати завершений перший семестр на весну. Але в такому випадку студент мусив би ще приїхати після захисту своєї дипломної роботи на Україні (як я розумію, це буде в 2019 році), щоб скласти у нас кінцевий іспит.

Реєстрація в програмі триває до 15 грудня 2017 року, а навчання буде виконуватися за таким розкладом: від 26 любтого до 9 березня 2018 року – 50-ти годинний курс польскої мови, від 12 березня до 20 квітня 2018 - реалізація дисциплін спеціальності, кінцеві екзамени. Після навчання студент також має можливість взяти участь у практиках Erasmus+ та Power 3.1.

Проживання буде пропонуватися в гуртожитках або готелях. Приклади проживання ми надішлемо трохи пізніше.

Одна з опцій - то гуртожиток на відстані до 10 км, тобто, в одному з містечок поряд. Наприклад, дорога з сусіднього міста Сосновец (8,5 км) дорога займає автобусом 10-15 хвилин. Плюс - по 4 хвилини з автобуса до университету. Кошт проїзду на 15 хвилин автобусом - 1,6 злотих зі студентським квитком, без студентського - 3,2 злотих. Ціна в такому гуртожитку буде до 150 євро за місяць.

Польську мову студенти вже мусять знати перед приїздом, на доброму рівні. Наш обов'язковий курс польської мови вводить вже до спеціалістичної лексики напрямків, які будуть вивчати студенти і поглибленої граматики. Курс триває тільки два тижні. Для самостійної підготовки до курсів ми пропонуємо безкоштовні інтернет-ресурси, посилання до я ких Ви можете також знайти на презентації, на передостатньому слайді. Рада від мене особисто - це взяти пару уроків у репетитора, на яких познайомитися з правилами читання, а потім займатися самостійно.

Завантажити презентацію для ознайомлення

Прочитано 611 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative