Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Для конкурсного відбору на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 (ступеня бакалавра) та НРК7 (ОКР спеціаліста або ступеня магістра) зараховуються бали:

1) для вступу на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 29 «Міжнародні відносини»:

ЄВІ 2023 року та ЄФВВ 2023 року;

2) для вступу на інші спеціальності:

ЄВІ 2023 року та фахового іспиту.

 

Для конкурсного відбору осіб на місця виключно за кошти фізичних та/або юридичних осіб зі спеціальностей, які визначені Переліком спеціальностей, яким надається особлива підтримка, використовуються тільки результати розгляду мотиваційних листів.

 

ПЕРЕЛІК СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ, 
яким надається особлива підтримка

Шифр галузі

Галузь знань

Код спеціальності

Назва спеціальності

01

Освіта

012

Дошкільна освіта

013

Початкова освіта

014.04

Середня освіта (Математика)

014.05

Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)

014.07

Середня освіта (Географія)

014.08

Середня освіта (Фізика та астрономія)

014.09

Середня освіта (Інформатика)

014.15

Середня освіта (Природничі науки)

10

Природничі науки

102

Хімія

105

Прикладна фізика та наноматеріали

 

Під час вступу для здобуття вищої освіти виключно на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб на конкурсні пропозиції, які передбачають складання ЄВІ та/або ЄФВВ (крім спеціальності 081 «Право»), вступники на основі НРК7 можуть за їх вибором або подати результат(-и) ЄВІ та/або ЄФВВ, або вступити тільки за результатами розгляду мотиваційних листів.

 

Для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 081 «Право» приймаються особи, які здобули ступінь бакалавра зі спеціальностей 081 «Право» або 082 «Міжнародне право», 293 «Міжнародне право», напрямів 6.030401 «Правознавство», 6.030202 «Міжнародне право».

 

Реєстрація для проходження ЄВІ та ЄФВВ розпочинається з 9:00 8 травня та закінчується 31 травня 2023 року (саме в цей час працює електронна система реєстрації, тож просимо не відкладати реєстрацію на останній день).

 

Перелік населених пунктів,
у яких будуть розміщені пункти тестування 
дивіться в додатку 1.

 

Контактні дані осіб, які здійснюють реєстрацію вступників

 

E-mail

Контактний телефон

Навчально-науковий інститут природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

seatnat@gmail.com

098 930 48 08

156560@ukr.net

093 116 54 96

zagorodna.tetiana.1985@gmail.com

096 084 67 88

Факультет філології, історії та політико-юридичних наук

nagorna.no@gmail.com

097 632 51 81

Факультет педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв

nizhyn.kaf.ped@gmail.com

068 197 55 72

kaf.psy@ndu.edu.ua

096 330 46 55

art.culture@ndu.edu.ua

068 935 87 05

 

Приймальна комісія здійснює реєстрацію як за умови особистої присутності особи, яка бажає брати участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня магістра (далі ‒ вступник) (особиста реєстрація) так і дистанційно (дистанційна реєстрація). Реєстрацію здійснює приймальна комісія одного з вибраних вступником закладів вищої освіти з метою участі у конкурсному відборі для здобуття ступеня вищої освіти магістра.

 

Для дистанційної реєстрації вступник у терміни, відведені для реєстрації, має надіслати на електронну адресу відповідного реєстратора скановані копії (фотокопії):

1) заповненої заяви-анкети для оформлення екзаменаційного листка (далі - анкета) (додаток 2);

2) документа, що посвідчує особу, зазначеного в анкеті:

для громадян України - одного з документів, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, зазначених у пункті 1 частини першої статті 13 Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр»;

для іноземців, осіб без громадянства - паспортного чи іншого документа, що посвідчує особу, виданого державою, до громадянства якої вступник належить, або довідки про звернення за захистом в Україні, або одного з документів, що посвідчує особу та підтверджує її спеціальний статус, зазначених у пункті 2 частини першої статті 13 Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр», інформацію про який внесено до анкети;

3) документа, що підтверджує інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків (далі - РНОКПП), зазначений в анкеті (картки платника податків, або паспорта громадянина України, до якого внесено дані про РНОКПП, або свідоцтва про народження, до якого внесено дані про РНОКПП, або довідки про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи - платника податків);

4) документа, що підтверджує причину невнесення до анкети інформації про РНОКПП (для громадян України, які в установленому законодавством порядку відмовилися від прийняття РНОКПП, - паспорта громадянина України, у якому проставлено відмітку про відмову від прийняття РНОКПП; для осіб, які не є громадянами України, - паспортного чи іншого документа, що посвідчує особу, виданого державою, до громадянства якої вступник належить, або довідки про звернення за захистом в Україні, або одного з документів, що посвідчує особу та підтверджує її спеціальний статус, зазначених у пункті 2 частини першої статті 13 Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр», інформацію про який внесено до анкети);

5) документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулі роки). Якщо прізвище в дипломі та паспорті відрізняються, то додаєте також сканкопію свідоцтва про шлюб чи зміну прізвища;

6) довідки щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома у відповідному році (додаток 3), виданої за місцем навчання (для осіб, персональні дані яких не вносять до Єдиної державної бази з питань освіти);

7) медичного висновку про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою первинної облікової документації № 086-3/о, затвердженою наказом № 1027/900 (далі-висновок 086-3/о) (у разі необхідності створення особливих (спеціальних) умов для проходження вступних випробувань);

8) фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника (з урахуванням норм, наведених у пунктах 3-7 розділу III Вимог до відцифрованого образу обличчя особи, фотокарток, що подаються для оформлення або обміну документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, та фотографічного зображення на них, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 18 жовтня 2019 року № 875, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 07 листопада 2019 року за № 1146/34117).

 

У темі листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові.

В тексті листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові (повністю) та номер облікової картки платника податків.

 

Звертаємо увагу, що реєстрація здійснюється один раз, тож якщо бажаєте вступати на декілька спеціальностей, заяву і сканкопії документів надсилаєте лише одному з реєстраторів.

 

Вступник вважається зареєстрованим після отримання
екзаменаційного листка!!!

На Вашу електронну адресу надійде відповідь про отримання документів та сканована копія екзаменаційного листка. Вступник має перевірити інформацію, зазначену на сканкопії екзаменаційного листка, та в разі виявлення помилок звернутися до реєстратора для з’ясування ситуації.

Якщо ж під час перевірки документів буде установлено, що особа не має права брати участь у конкурсному відборі, то на електронну адресу, із якої надійшли документи, реєстратор надішле повідомлення про відмову в реєстрації із зазначенням причини відмови.

Оформлений екзаменаційний листок зберігається в деканаті відповідного факультету та видається вступнику особисто, або ж може бути надісланий вступнику засобами поштового зв’язку, у разі якщо вступником зазначено про таку необхідність у Заяві-анкеті.

 

Приймальна комісія може відмовити вступнику в реєстрації у разі:

1) надання вступником недостовірної інформації або надання в процесі дистанційної реєстрації неповної інформації, потрібної для здійснення реєстрації;

2) подання документів вступником, який відповідно до вимог законодавства не має права брати участь у конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра;

3) неможливості створення вступнику для проходження вступних випробувань особливих(ої) (спеціальних(ої)) умов(и), зазначених(ої) у висновку 086-3/о, через відсутність організаційно-технологічних можливостей відповідно до рішення регламентної комісії.

 

У разі втрати екзаменаційного листка вступник може отримати його дублікат. Для цього йому потрібно звернутися до приймальної комісії, яка видала екзаменаційний листок.

 

Вступник може внести зміни до реєстраційних даних, здійснивши перереєстрацію протягом часу, відведеного для реєстрації.

Для перереєстрації вступнику необхідно звернутися до приймальної комісії, яка його зареєструвала для участі у вступних випробуваннях, а також надати раніше виданий екзаменаційний листок, що анулюється.

Якщо у процесі перереєстрації вступник бажає змінити персональні дані – він має надати документ(и), що підтверджують зміну персональних даних.

 

Якщо вступник через певні причини не зможе взяти участі у вступному(их) випробуванні(ях) - він повинен не пізніше ніж за три тижні до проведення основної сесії відповідного вступного випробування надіслати до відповідного регіонального центру раніше отриманий екзаменаційний листок і заяву про відмову в реєстрації.

 

Вступні випробування проходитимуть: 23 червня – 21 липня;

 

Деталі за посиланням: https://testportal.gov.ua/vstupni-do-magistratury-2023/

 

Додатки

Перелік населених пунктів

Довідка щодо планового строку завершення навчання та отримання диплому

Заява-анкета для оформлення екзаменаційного листка (у разі дистанційної реєстрації) (pdf варіант)

Прочитано 1366 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative