Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

20 квітня у стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя творчим проєктом #naStile та відділом виховної роботи, соціокультурної діяльності та промоції за підтримки ректора університету Олександра Самойленка, профкому студентів  вдруге відбувся масштабний благодійний концерт «Творчість нескорених», який спрямований на підтримку ЗСУ.

Усі присутні могли почути, як зливаються воєдино голоси, рухи та цілий оркестр музичних інструментів: фортепіано, барабан, гітара, електрогітара, скрипка, акордеон, сопілка, танці пісні, а поміж ними — шматочки інтерв'ю з нашими захисниками, завдяки яким цей захід відбувся, — усім цим був сповнений захід, усе це вигравало на струнах душі.

На сцені було видовище, яке неможливо забути, а за кулісами залишилося безлік спогадів, плідної праці, жартів та підтримки. Тут були викладачі та студенти, гості з інших міст і славетного Ніжина, наші захисники, тут був сміх та сльози, тут вирувало життя...

Студенти та випускники Гоголівського вишу вкотре об'єдналися задля того, щоб створити масштабне дійство, яке покликане популяризувати українську культуру, адже «Творчість нескорених» — культурний щит, який не проб'є жодна ворожа куля.

Кожен бажаючий міг задонатити на потреби наших захисників. І нам вдалося зібрати 7515 грн. З цих коштів уже передано 3600 грн на ремонт авто для штурмового підрозділу ГУР

Дякуємо за технічну підтримку Дмитру Пучку.

НДУ для ЗСУ. Працюємо далі!

Прочитано 190 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative