Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Сьогодні, 31 січня, у стінах Ніжинського державного університету відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам.

Цьогоріч 165 випускників отримали диплом магістра, проте через обставини не всі вони були присутніми на церемонії, але ми знаємо, що серцем та душею вони були тут, у цій урочистій залі. У це по-справжньому особливе для усіх свято переплелися радість і смуток, спогади і мрії, юність та доросле життя.

Традиційно з вітальним словом звернувся ректор Ніжинського державного університету Олександр Самойленко. Він згадав студентів, які поклали своє життя заради нашої спільної перемоги, вшанував усіх героїв хвилиною мовчання, а випускникам побажав успіхів та кар’єрних звершень на новому етапі їхнього дорослого життя.

З нагоди цієї події на захід завітали Ніжинський міський голова Олександр Кодола та почесний громадянин міста Ніжина, депутат Ніжинської міської ради, випускник Ніжинської вищої школи Мамедов Володимир Хейбарович

Це була сповнена хвилювання мить як для випускників та викладачів, так і для всіх тих, хто був присутнім сьогодні в цій залі. Впевнені, що ще вчорашні студенти Гоголівського вишу відсьогодні гордо нестимуть звання випускників Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Прочитано 251 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative