Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Запрошуємо усіх охочих студентів, співробітників, викладачів та жителів міста на АРТ-терапевтичний сеанс у галереї НДУ імені Миколи Гоголя «АРТ-ІМУНІТЕТ» 18 травня о 14.00

Сеанс проведуть:

  • Щотка Оксана Петрівна – кандидат психологічних наук, психолог-консультант Університетського психологічного центру, гештальт-терапевт.
  • Парубець Ганна Сергіївна – директор музейного комплексу НДУ імені Миколи Гоголя

Галерея університету – це унікальний креативний та водночас безпечний простір, тут завмирає час і є можливість заглибитись у свій внутрішній світ, подивитися на буденні проблеми відсторонено, наповнитися ресурсами.
Ми пропонуємо вам креативну «вакцинацію»:

  • По-перше, «ЩЕПЛЕННЯ» СПОГЛЯДАННЯМ ПРЕКРАСНОГО І ВІЧНОГО: мабуть, Ви помічали, що споглядання творів мистецтва зцілює та додає внутрішньої стабільності для існування у непередбачуваному світі.
  • По-друге, «ЩЕПЛЕННЯ» ТВОРЧІСТЮ. Ви станете такими митцями, для яких відсутні шаблони та рамки, створюватимете щось нове і нестандартне. Погодьтеся, це непогане переключення від тривожної реальності, гарна психоемоційна розрядка напруження, засіб самовираження.

Але головне, - це «ЩЕПЛЕННЯ» САМОПІЗНАННЯМ. Живопис, фото, творчі роботи – то є прекрасний провідник до вашого внутрішнього світу, до усвідомлення психологічних джерел відновлення ресурсів. У процесі творчості ми зможемо дослідити потреби, емоційні стани та почуття, ймовірно, віднайти гармонію. Спробуємо поглянути на колізії та невизначеність сьогодення як динамічний ландшафт для цікавої подорожі власним життям.
Оскільки кількість місць в умовах карантину обмежена, то потрібна попередня реєстрація за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQsCQzmmRlYUYc6Po0ovL-dv81WgfG-jGM48WWWbpQ8iXVXA/viewform?fbclid=IwAR3_0B3F7hT0LKdcBg0OwCj2NSrjQ8hSFrm_fMktd_I0eymCfJ4Aw0gcH4M
На вашу електронну адресу надійде запрошення для участі.

Прочитано 308 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative