Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня 4 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня, в актовій залі старого корпусу зібралася жіноча половина Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя на святковий концерт. Цього дня усі охочі могли відчути дух весни та отримати позитивні емоції, тим паче, що останній концерт у стінах вузу був рік тому.

На початку заходу усіх присутніх жінок привітав теплими словами та побажаннями ректор університету Олександр Самойленко: «Любі наші жінки! Від себе особисто та від усього колективу Ніжинської вищої школи вітаю вас з цим чудовим весняним святом. Сердечно зичу вам міцного здоров’я та безмежного щастя, щирих сонячних усмішок від ваших друзів та рідних. Нехай кожен день приносить вам незабутні враження та наповнює позитивними емоціями».
Святковий концерт став справжнім весняним подарунком. Його програма була динамічною, адже своїми чудовими виступами артистам вдалося зачарувати всіх присутніх. Репертуар виконавців створив святкову атмосферу а актовій залі. Глядацька аудиторія щиро дякувала студентам та викладачам ННІ мистецтв імені Олександра Ростовського за чудовий виступ.
За високі показники у виробничій діяльності, активну участь у громадському житті університету та з нагоди Міжнародного жіночого дня ректор привітав грамотами та квітами викладачів, співробітників та студентів вишу. До теплих слів та побажань на адресу жінок приєднався голова профкому працівників університету Олексій Лейберов. У своєму зверненні до прекрасної половини він побажав зберегти гарний настрій та щирі посмішки на весь рік. Олексій Олегович також привітав грамотами та квітами членів профкому університету.
Естетичну насолоду від заходу отримали усі: і глядачі, і артисти. Концерт та теплі побажання й слова додали гарного настрою та натхнення. Отже, вітаємо ще раз зі святом усіх жінок.

Прочитано 444 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative