Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Першими свою Love story розкажуть викладачі Навчально-наукового інституту мистецтв імені Олександра Ростовського Микола та Людмила Шумські.

Історія нашої родини розпочалась саме в лютому 1986 року, коли ми з Миколою почали емоційне з’ясовування стосунків, як два керівники колективів – хору і оркестру. Після шквалу взаємних закидів, творчих претензій і визначення "хто головніший" було досягнуто консенсусу і призначено миротворчу зустріч з кавою та смаколиками, яка і стала відправним моментом подальших стосунків: спочатку колегіальних, дружніх, а згодом – і сімейних.
До приїзду в Ніжин ми разом навчались в Київській консерваторії, але в Києві наші шляхи ніколи не перетиналися. А в ніжному Ніжині відбулось народження нашого кохання, за що дякуюємо Ніжинському університету, де нас звела доля. А далі розпочався подієвий кругообіг в нашій родині … На початку сімейного життя прийшлося пережити розставання: Миколу забрали на службу до армії, а я саме в цей час вчилася в аспірантурі, потім народився синок Миколка, увірвались шалені дев’яності, на фоні яких ми зростали як професіонали – я з хором «Світич, а Микола – з оркестром і дуетом баяністів. Усі виклики і труднощі тільки зміцнили наш сімейно-творчий тандем! Ми виховали достойного синочка, відбулися як музиканти і не уявляємо одне без одного жодного дня!
14 лютого, День закоханих – наше улюблене свято, і його відзначаємо традиційно так, як це сталося вперше! Усім колегам зичимо Любові, Віри, Надії та родинної гармонії на многії літа!

Прочитано 325 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative