Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

05.02.2020 року о 16:00 в Ніжинському академічному українському драматичному театрі імені Михайла Коцюбинського відбудеться феєрична комедія зі студентського життя про кохання, наповнена тонким англійський шармом і гумором та переодяганням. Насолоду вiд перегляду отримують абсолютно усi! Чекаємо нiжинцiв i гостей мiста!

Бронювання квиткiв за тел. 068 8141991

«Інкогніто з Бразилії»

На відому мільйонерку з Бразилії, «де багато диких мавпенят», чекають двоє закоханих студентів, які затіяли авантюру. Джек і Чарлей навчаються в Оксфорді, у кожного є кохана. Молоді люди переживають любовну драму, оскільки опікун дівчат не дає дозволу на одруження своїх підопічних Кіті та Ені. І тільки візит тітки Люції Д’Альвадорець, запаморочливо заможної донни з Бразилії, на думку юнаків, може виправити становище.

Цей приїзд обіцяє бути грандіозним, і хлопці вирішують діяти за певним планом. Але їх мрії руйнуються в той момент, коли з'ясовується, що тітка відклала поїздку. Вихід зі становища знаходиться випадково, коли молоді люди бачать свого вірного друга Баберлея. Одноголосно приймається рішення про те, що йому доведеться взяти на себе роль мільйонерки, і посприяти пропозиції руки і серця. Дотепний юнак чудово справляється з перетворенням і обводить навколо пальця дядька Спетлайнга, який готовий на все, щоб догодити жінці.

Усе могло пройти гладко, і хлопці впоралися б на відмінно, якби не раптова поява справжньої тітоньки. Люція вносить свої корективи в хід подій, а кохання розставляє все на свої місця!

Прочитано 526 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative