Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

28 лютого в стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя весело проводжали зиму. Адже саме в цей день відбулася V ювілейна Міжфакультетська гра КВН «Кубок Ректора». Історія кубку починається  2015 року, і варто зазначити, що ювілейна гра видалась однією з найкращих за весь термін.

 Організаторами гри виступив соціально-гуманітарний відділ та його фахівці. Допомогу в проведенні традиційно надав ректор університету Самойленко Олександр Григорович, профком студентів та студентська рада університету. Також долучилися і спонсори, а саме: депутат 

Чернігівської обласної ради Охонько Сергій Миколайович, депутат Чернігівської обласної ради Віротченко Андрій Григорович, проект Master Dj та інтернет- магазин Fast Print Studio.
Кубок ювілейний, тому і призів було розіграно багато. За декілька тижнів до гри проект #naStile організував розіграш подарунків від інтернет-магазину Fast Print Studio, які були вручені переможцям зі сцени. Почесний гість гри, депутат міської ради та Почесний громадянин міста Ніжин Мамедов Володимир Хейбарович традиційно не залишився осторонь університетських свят та подарував командам ексклюзивні  книги «Закохані у футбол».

Тепер безпосередньо щодо гри. Журі було представлене у такому складі:

  • Скороход Віталіна ( начальник соціально-гуманітарного відділу, голова журі)
  • Парубець Анна ( директор музейного комплексу)
  • Лейберов Олексій ( голова Профкому працівників)
  • Москаленко Костянтин (керівник проекту Master Dj)
  • Чечітко Сергій ( гравець команди КВН «Дуракам закон не писан»)
  • Денісов Михайло ( актор, фронтмен команди телевізійної Ліги Сміху «Замок Любарта»)

Збірні команди факультетів зіграли у двох конкурсах: привітання та музичний фрістайл.

Переможцем гри стала збірна команда історико-юридичного факультету «Своя атмосфера» ( четвертий раз в історії Кубку Ректора). Срібло здобули «Діти природи» природничо-географічний факультет. Бронзу розділили команди Інституту точних наук та економіки «Мама, я на парі» та команда факультету іноземних мов «Трудности перевода». Яскраво себе зарекомендували та отримали чудові відгуки команда факультету психології та соціальної роботи «6+1», команда факультету культури та мистецтв «Нон-стоп» та команда філологічного факультету «Чай Ахмад».

Після гри команди були нагороджені призами від ректора університету та спонсорів гри. Дякуємо глядачам, які знову заповнили зал та шалено підтримували команди.

Чекаємо всіх на Всеукраїнському фестивалі КВН «Кубок Гоголя», який відбудеться 28 березня у стінах нашого університету, де для Вас виступатимуть одні з кращих команд зі всієї України та команди телевізійної Ліги Сміху.

Прочитано 787 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative