Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

4 жовтня 2018 року в культурно-розважальному центрі відпочинку  НДУ імені Миколи Гоголя «ЮНІСТЬ» факультет іноземних мов вітав студентів-першокурсників. Чи потребують «новоспечені» студенти порад старших – тих, хто щиро поділиться рецептом шпаргалки, розповість про викладачів, про те, які предмети вчити перед сном, а які взагалі не вчити – про все це та інше дізналися всі, хто був гостем на Посвяті, яку підготувала студентська рада факультету іноземних мов на чолі з Аліною Колядою  – студенткою 4 курсу.

Порозуміння в команді – велика справа. Саме підтримка при підготовці цікавих заходів, допомога  при вирішенні побутових проблем в гуртожитках, дієві поради під час профорієнтації та ще багато іншого  - все це нашого профспілкового лідера-  Сергія Іванюка, який і сьогодні завітав до нас на свято з солодкими гостинчиками для кожної групи,  ставши нашим почесним гостем.

Чарівні ведучі Вікторія Шкурат та Аліна Коляда протягом усього свята переконливо розповідали про цікаве та змістовне студентське життя, про  жартівливі заповіді студентів. Хочемо зауважити, що на Посвяті не було просто глядачів: першокурсники демонстрували домашні завдання – репортажі про свої перші враження щодо навчання в університеті. Цікавим було  представлення кожної академгрупи. Ми пропонуємо вам фотографії, які, на наш погляд, варті уваги. Переконайтеся, що наші першокурсники – креативна, творча і натхненна молодь.

У програмі Посвяти ми запропонували нашим кураторам згадати студентські роки і підготували запитання про те, чи пропускали вони пари, чи було їм соромно і т.д. Вийшло смішно!

Студентів привітала голова студентської ради університету Аліна Лещенко, щиро побажала, щоб студентські роки були не лише навчанням, а й яскравим дозвіллям і активним відпочинком.  Кульмінацією свята стало вручення Клятви студента. Сподіваємося, що кожен студент запам’ятає цей документ, виданий деканом факультету Світланою Володимирівною Тезіковою, і збереже його разом з багаточисельними фото за всі роки навчання в НДУ.

Наприкінці свята було розіграно лотерею, яку запропонував деканат факультету ще на самому початку. Виграли цифри « 0, 1, 2, 9», які з’єдналися у 2019 рік, адже у 2019 році наш факультет святкує своє 70-річчя. Хочемо скористатися нагодою і запросити  всіх, хто пам’ятає свої незабутні студентські роки,  на ювілей, який відбудеться у жовтні 2019. Збирайте друзів, чекаємо вас!

 

Студрада факультету іноземних мов

Фото: Тіна КОШЕЛЕВЬСКА, Аліна КОЛЯДА

 

Прочитано 792 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative