Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

Першого вересня 2018 р. біля старого корпусу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, за підтримки соціально-гуманітарного відділу, відбулась урочиста лінійка з нагоди Дня Знань.

Біля стін університету зібралися студенти, викладачі, а також прийшли привітати студентів поважні гості: Надзвичайний і Повноважний Посол України в Лівані Ігор Осташ, міський голова Анатолій Лінник, депутат обласної ради Наталія Копиця та депутат міської ради Володимир Мамедов.

Зі святом усіх пристутніх привітав ректор університету Олександр Самойленко. Він з великою радістю та гордістю запросив студентів до навчання у виші, і побажав прямої, широкої дороги на шляху до знань.

Ведуча урочистої лінійки студентка історико-юридичного факультету Олеся Верещак зачитала вітальне звернення від народного депутата України Олександра Кодоли.

У своєму привітальному слові Ігор Осташ повідомив цікаву новину: «Ми зараз працюємо над зйомками фільму який називається “Український Ліван”. Власне кажучи, шукаємо нитки, котрі поєднують ці дві країни. – зазначив Посол – і випускники НДУ будуть героями нашого фільму. Це буде історія про Миколу Гоголя та про дипломатів, яких виховав ваш історичний виш». Він побажав студентам: “Гордіться вашою Альма-матер!”.

Також першокурсників зі святом привітала голова студентської ради університету Аліна Лещенко, з вітальною піснею виступила студентка-магістрантка факультету культури та мистецтв НДУ Ірина Шевченко.

Голова профспілкового комітету студентської ради університету Сергій Іванюк вручив першокурсникам ключ до дороги знань, і після закінчення урочистої лінійки студенти розійшлись по аудиторіях, аби обговорити з кураторами свої перші плани на навчання.

 

 

Марина Волинець

Тіна Кошелевська

Прочитано 717 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative