Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

З нагоди Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження в Чернігівській міській центральній бібліотеці ім. М. Коцюбинського 24 травня 2018 року відбулась офіційна церемонія нагородження лауреатів Чернігівського літературного конкурсу «Книга року – 2017». 

Журі, до складу якого увійшли відомі письменники, науковці, журналісти, бібліотечні працівники та громадські діячі, таємним голосуванням визначило лауреатів конкурсу «Книга року – 2017». Лауреатами стали 16 авторів 16 видань.

У номінації «Проза» диплом за ІI місце отримав декан філологічного факультету Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, член Національної спілки письменників та Національної спілки журналістів України -  Олександр Забарний, за книгу «Обриси на серці».

Чернігівський літературний конкурс «Книга року» організований в 1999 році з метою підтримки українських письменників, науковців, краєзнавців і видавців та популяризації їх творчості серед громадськості міста.  Конкурс сприяє виявленню найкращих актуальних і високохудожніх творів друку, опікується появою на книжкових полицях якісної видавничої продукції.

Нагадаємо, четвертого травня 2018 р. у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбулася презентація книги "Обриси на серці". До нової книги Олександра Вадимовича увійшли драматичні твори та оповідання, написані протягом останніх років. Тематика цих творів різноманітна: тут і захоплюючі екскурси в минуле, і тривоги за сучасне нашої держави. У книзі автор висловлює свій власний погляд на історію України з оригінальністю художнього таланту. 

 Вітаємо Олександра Вадимовича з нагородою, зичимо натхнення, творчих злетів та подальших здобутків!

 

Підготувала Валентина Ващенко

До теми:

У Чернігові нагородили лауреатів «Книга року – 2017»

http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news/view/11137

Читайте також: Презентація книги Олександра Забарного "Обриси на серці"

http://www.ndu.edu.ua/index.php/ua/novini-universitetu/item/1647-prezentatsiia-knyhy-oleksandra-zabarnoho-obrysy-na-sertsi

Прочитано 847 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative