Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

12 квітня 2018 року у стінах  Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя про шлях молоді у велику політику з власного досвіду розповіли народний депутат України Дмитро Лінько та громадський діяч Олексій Кошевець, також перед присутніми виступив студент Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана  Ігор Белов.

На зустріч з народним депутатом прийшли депутат Чернігівської обласної ради Валерій Гавриленко, депутат Ніжинської міської ради Олександр Безпалий, представники політичних партій, ректор Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя Олександр Самойленко, викладачі, студенти та працівники НДУ.

Лекція народного обранця будувалася на трьох кредо, які він обрав собі, йдучи політичними шляхами:

  1. Ідея;
  2. Команда, робота зі ЗМІ, донесенян своїх ідей до народу;
  3. Віра в перемогу та саморозвиток.

Він розповів присутнім про можливості для молодих людей реалізації свого потенціалу на політичній ниві із власного прикладу, відзначив високу роль молоді у створенні кращого майбутнього України. Дмитро Володимирович зазначив, що сам неодноразово брав участь в  активних і важливих заходах для громадськості, адже саме там можна зустріти небайдужих, цілеспрямованих людей.

Аудиторія виявилася дуже активною та свідомою. Питання, що лунали, були нагальними та змістовними. Присутніх цікавило проходження молодими політичними силами створених бар’єрів, запитували студенти про гарантію чесних виборів, про рівень політичної культури та працевлаштування  в політичному діловому світі.

Відповідаючи на запитання народний обранець надавав змістовні відповіді та підкреслив важливість залучення молоді до участі у політичному і громадському житті. Виходячи з цього – Дмитро Лінько запросив студентів відвідати Верховну Раду України із можливістю стажування на посаді помічника народного депутата.

 

Підготувала: Валентина Ващенко

Фото автора

 

Прочитано 761 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative