Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

11 квітня 2018 року у стінах  Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя відбулась зустріч на тему: "Про Канаду в ALMA MATER", під час якої про власний досвіт життя та навчання в Канаді розповіла випускниця НДУ та засновниця канадської освітньої агенції Best Education Choice, Мирослава Уніат.

На зустріч з Мирославою зібралося більше 200 чоловік, серед них студенти різних факультетів університету, викладачі та працівники НДУ.

Мирослава Уніат – українка, що живе у Канаді. Талановита поетеса, що видала дві збірки своїх віршів, засновниця освітньої агенції, волонтерка, що допомагає студентам з усього світу отримати освіту та стати професіоналами своєї справи. Також, дівчина вивчала український фольклор в університеті Альберти у місті Едмонтон, та отримала диплом магістра.

Мирослава презентувала можливості навчання в Канаді в університеті, який сама  закінчила п‘ять років тому, поспілкувалася з усіма зацікавленими людьми в стінах рідного університету та відповіла на запитання, які виникли під час обговорення.

Відповідаючи на запитання журналістів, «Чим саме займається Ваша агенція? Які можливості мають абітурієнти або ж студенти агенції?», Мирослава надала вичерпну відповідь:

Best Education Choice – це освітня агенція, що розташована в місті Едмонтон, Канада. Також у нас є офіційний представник в Україні. Основою діяльності компанії є надання безкоштовних послуг студентам з усього світу та допомога у досягненні їх цілей у сфері освіти й кар'єри.

Best Education Choice будує партнерські стосунки з престижними коледжами, університетами та мовними школами Канади. Отже, клієнти компанії мають широкий вибір закладів, спеціальностей та програм. Ми прагнемо зробити процес вступу максимально прозорим та простим для наших клієнтів. Ми допомагаємо майбутнім студентам зробити правильний та свідомий вибір закладу та програми, займаємося оформленням  і подачею документів, слідкуємо, щоб документи були прийняті та розглянуті вчасно, вирішуємо всі питання, які можуть виникати, представляючи інтереси студента. Тобто допомагаємо та супроводжуємо студентів протягом усього процесу, а також підтримуємо після переїзду до Канади.

До того ж,  Best Education Choice надає своїм клієнтам можливість вивчення англійської мови уже в Канаді. Тобто майбутнім студентам не обов’язково складати тест з англійської для того, щоб приїхати навчатися.

Отже, можливості, що відкриваються для клієнтів Best Education Choice:

  • престижна середня та вища освіта в провідних навчальних закладах Канади;
  • безкоштовні консультативні послуги при виборі програми та закладу;
  • допомога партнерів компанії в оформленні та одержанні візи;
  • допомога при вирішенні питання проживання та влаштування життя в Канаді після вступу;
  • курси англійської для майбутніх студентів в Канаді та автоматичне зарахування на обрану програму по спеціальності;
  • можливість навчатися та працювати;
  • право залишитися в Канаді після навчання;
  • курси для вчителів англійської мови (підготовка викладачів англійської мови для іноземних студентів Канади та інших країн світу);
  • програми вивчення англійської в Канаді для школярів;
  • курси англійської мови в Канаді для всіх бажаючих.

 

Як висновок:

Знання є основним фундаментом в будь-якій справі, і при виборі спеціальності, необхідно спочатку її опанувати, а навчання – це і є інвестиції в освіту. Спочатку для освоєння професії вкладаються час і фінанси, щоб та згодом приносила дохід.

 

На зустрічі побувала: Валентина Ващенко

Фото автора

Прочитано 997 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative